БЪЛГАРИЯ КОЛЕДА 2018 – ДИАГНОЗА НЕУРАВНОВЕСЕНА

  1. ББ смята, че бавят влизането ни в Шенген, заради опасения от ново правителство – т.е. да се чете нестабилност и неуравновесеност на настоящето. – https://www.facebook.com/24novinibg24news/posts/333467847250583

 

  1. България е превзета и разтресена от 10 месечни абсолютно непрекъснати протести и скандали, включително за крайни социални несправедливости, сделки престъпление срещу националната ни сигурност и кражба на дарения от сакати и болни деца.

 

  1. Разтресена е от протести за най-страшната и ужасна социалната несправедливост ГЛАДА на децата ни и бъдещето на тази страна. Заплатите ни са 1/4 от средно-Европейското, външният ни дълг също, на предложения на икономисти за финансиране за по-добри Социални политики чрез външния дълг, Борисов отговаря –  хората са си много добре с 1000 лв. заплата и 2000 лв. разходи и да чакат до 2020г., когато може и да влезнем, ама може и да не влезнем в Еврозоната, точно както в Шенген, поради висока стабилност и неуравновесеност. И като няма хляб да ядат пасти.

П.П. Да припомня, че Кралица Мария-Антоанета е предвестник на Великата Френска Буржоазна Революция Г-н Борисов, която пък от своя страна съвпада с годините на Просвещението във Франция. Аз само да кажа.

„Урок“ по история с Бойко Борисов

 

  1. Социалната емиграция и негативният прираст имат такъв темп, че статистиката сочи изчезване на Българската нация до 40 години, след като последните 30 България са напуснали 3 милиона човека, а междувременно Борисов отказва радикални вътрешно и външно икономически мерки за повишаване на доходите, но си прави циганска партия за най-бедните, защото хора при Борисов трябва да са БЕДНИ И ГЛАДНИ.

 

  1. Междувременно правителството толкова не му се променяше нищо в системата за фондациите и преустановяване кражбите от даренията за сакати деца ама изобщо, че един зам. министър напсува с нечовешка злоба майките и децата на България в национален телевизионен ефир, в резултат на което за 2-ри календарен месец в България убиха 9 жени, 2 от които майки убити от синовете си, една баба от внука си, 1 дъщеричка от баща си и 5 жени от партньорите и съпругите  си. – https://svobodnoslovo.eu/напаст-от-убийства-над-жени-държавата/

https://www.facebook.com/24novinibg24news/posts/333511873912847

А вместо някой излезе да говори по тези опасни за живота и здравето жените на нацията ни теми и проблеми, явно опасни обществени тенденции за България, създадени от самото ни управление в лицето на екс премиера Валери Симеонов (известен в медиите вече и като Валерко Перко), премиерът си пътува и маха тържествено по снимките от Брюксел, където става ясно да се разбере, че не ни пускат в Шенген защото сме нестабилни, а Валерко Перко го местят от длъжност на длъжност и непрекъснато му дават микрофона, за да ръси нови глупости, докато жените на България измират, а медиите са заляти с крайно сексисти реклами в дух на случващото, увеличаващи опасността след като само за 7 дена от Петък до четвъртък имаме нови 4 жертви в София, значи опасността и тенденцията да се убиват жените на България се превръща в пандемия и никой нищо не прави по въпроса.

 

  1. През това време – строителни фирми в тясна корупционна хватка с властта биват разследвани от прокуратурата, в резултат организират “гениален” контрапротест като приравняват ценностно краденето на 24 милиона лева за проект от Джи Пи Груп и направата на off road площад като тяхна емоционална криза с проблемите на сакатите деца и техните майки и липсата им на държавна помощ и средства, изфабрикува се пиеска за пред обществото, за да подложат на отпускане  без скандали нови 1.3 милиарда лева за 134 км. от магистрала Хемус, които според експертите са критично завишена цена за България. А това, че некадърността на същите тези строители уби 20 души паднали от пътя в Своге, за което паднаха главите на 3-ма министри АМА НИКОГО НЕ ИНТЕРЕСУВА. ХОРАТА ДА МРАТ.

 

  1. И настина правителството ни е толкова НЕУРАВНОВЕСЕНО, че положението е ХОРАТА ДА МРАТ. Фирмата на българска гражданка е поголовно обрана от всеизвестен грузински мафиот. Институциите не само не й помагат, а тя става серийна жертва на 10 месечни репресии чрез поръчки през държавния апарат по време на които става жертва на не предумишлен опит за убийство поради служебна небрежност от самите УЖ “полицаи” , иззема й се незаконно и задържа фирмено имущество с цел изнудване и неплащане на дълговете й, бива заплашена от длъжника си Давид Михайлович Коблианиздзе с осакатяване и убийство, в резултат на което Българската крайно нестабилна и НЕУРАВНОВЕСЕНА полиция отново взима рушвет от грузинеца и покрива жалбата за осакатяване и убийство от прокуратурата 2 месеца и 8 дни, щом тя се подава и в прокуратурата с искане да си изискат сведенията и документите от 4-то, УЖ екс “полицай” Милена Николова от 4-то смело продават живота на Елица Стоименова на грузинския мафиот и убиец за 1000 лева и я изпращат преписката с мнение да не се образува в Прокуратурата няколко поредни пъти. Тя няколко поредни пъти се връща за допълнителна работа, но Николова не разбира посланието. Междувременно се опитва се да убеди родителите на заплашената с осакатяване и убийство Елица Стоименова да подпишат декларация, че е неуравновесена, за да защити убиеца. Заплашва жалбоподателката в записан разговор по телефона, че прокуратурата никога няма да образува производство по жалбата й за осакатяване й убийство, независимо тя какво напишела след като българската УЖ “полиция” подлага живота й на рист вече три месеца с наплатена полицейщина. По случаят са написани отворени писма и до Бойко Борисов и до Сотир Цацаров и единствената нормална реакция е от прокуратурата явно осъзнаваща и вземаща пред вид, че става дума за човешки здраве и живот, насреща на това УЖ “полицията” на Борисов е крайно НЕУРАВНОВЕСЕНА И ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЛЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ГРАЖДАНКА В ОПИТ ДА НАРЕДИ ОТНОВО СТОИМЕНОВА НАПЛАТЕНО, за да покрие крадецът й заплашвач за здравето и живота й срещу някой лев, вместо за защити живота и здравето на Българските граждани от чуждестранни престъпници. https://www.facebook.com/notes/elitsa-stoimenova/отворено-писмо-до-г-н-сотир-цацаров-главен-прокурор-на-република-българия/10155648290432063/

 

В УЖ БЪЛГАРИЯ ЛИ ЖИВЕЕМ? ДОКОГА?

БЪЛГАРИЯ КОЛЕДА 2018 – ДИАГНОЗА НЕУРАВНОВЕСЕНА. ИСКАМЕ ЛИ НЕУРАВНОВЕСЕНА КОЛЕДА? ИСКАМЕ ЛИ НЕУРАВНОВЕСЕНА БЪЛГАРИЯ?

ИСКАМЕ ЛИ НЕУРАВНОВЕСЕНА 2019 ГОДИНА?!

ИСКАМЕ ЛИ ОЩЕ МЪРТВИ ХОРА ПАДНАЛИ ПО НЕСКОПОСАНИТЕ НАПРАВЕНИТЕ НИ ПЪТИЩА?

ИСКАМЕ ЛИ ОЩЕ 9 МЪРТВИ ЖЕНИ УБИТИ ОТ МЪЖЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ И СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ?!

ИСКАМЕ ЛИ ОЩЕ ОЩЕ УЖ “ПОЛИЦИЯ” , КОЯТО УБИВА ГРАЖДАНИТЕ СИ?

ИСКАМЕ ЛИ ОЩЕ КРАЖБИ, ЛЪЖИ И ИЗМАМИ, ИСКАМЕ ЛИ ОЩЕ КРАЖБИ ОТ БЪДЕЩЕТО И ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ, ИСКАМЕ ЛИ ОЩЕ СОЦИАЛНИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ И ГЛАД?

НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ЗА НОВ СЕЗОН?!