България, приятели, не е Борисов! Нито неговата политическа и клиентелистка пасмина

Външнополитическото ни недоносче Захариева вече говори от името на целия свят. От наше име й е твърде малко. Тя е дълбоко просветена, с нея се съгласуват военни операции на НАТО, ръководи екипи по международна сигурност и между другото управлява с наполеонов замах българското външно министерство. Предупреждава Асад, размахва пръст на Русия, говори на ухо на всички световни лидери. Господи, каква жена! Каква камбанария!

Какво да кажем за воеводата-министър. Откъдето й да го погледнем, все е смешен. И като чуя уверението му, че няма основания за вдигане на българската армия в бойна готовност, направо припадам. Другарю Каракачанов, ако не съм аз и такива луди глави като мен да дойдем запас в трудни за България времена, няма кой друг да умира за тази ограбена и заразена с престъпност бедна държава. Ако не облека отново офицерския си шинел, дебелите ви задници ще бъдат разкъсани без да разберете как и защо. А ако разчитате на НАТО да пази България в световен конфликт означава, че сте пълни олигофрени, за които първи трябва да се погрижим.

България, приятели, не е Борисов! Нито неговата политическа и клиентелистка пасмина. Докато не приключим завинаги с тези престъпни говеда, България ще остане заключена на кръстопът в желязна хватка между четири империи. Излизането от тази хватка не става със срамни договори нито с празни надежди!!! Става с разум, какъвто дебелите ни оядени и напити с кръв политически въшки не притежават…

Полк. Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov