БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ БОРИСОВ

Тече масирана кампания от властимеющите и проправителствените медийни подгъзници – въртят,сучат -и неистово се стремят да набутат ошашавеното народонаселение в познатата – и спасителна за тях СХЕМА:

„Отвън атакуват и очернят България – да защитим родината!“ и „Долу циганите – убийци и престъпници!“ – само и само да се отклони вниманието от ГРАБЕЖИТЕ,БЕЗЧИНСТВАТА,ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА- И КРЕЩЯЩОТО БЕЗЗАКОНИЕ на МАФИЯТА-ДЪРЖАВА.

„Когато на власт дойде Хитлер, възникна още един стимул на лоялност към нацисткото правителство. Тогава за милиони хора неговият режим стана синоним на „Германия”. След като той взе властта в ръцете си, за всеки, тръгнал на борба против него, това означаваше да бъде изключен от общността на германците.

Щом нацистката партия се отъждестви с Германия, да си нейна опозиция означаваше да бъдеш опозиция на Германия.“ (Ерих Фром) “

Само че българи направиха така, че за България се говори така, както за Словакия и Малта. Да си очернят държавата по най-брутален и гаден начин, да се радват ако България бъде в световните новини с негативна информация и то в най-тежко престъпление нападение на разследващ журналист…“, каза Борисов.

Когато МУТРАТА БОРИСОВ се идентифицира с БЪЛГАРИЯ- всеки,който ГОВОРИ СРЕЩУ БОРИСОВ- ГОВОРИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!

Болезнено познат похват за манипулация на общественото мнение

– „Все это уже было“ Но няма да мине!

„Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време, но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време.“

(Линкълн)

Времето ти изтича,Мутро- и идва неизбежното и неумолимо ВЪЗМЕЗДИЕ!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

loading...