Българската политическа сцена е взривена, нека никой не се съмнява в това! Виждаме ясно кой какъв е, колко дълбоко се е продал

След огромната буря, която премиерът предизвика снощи, която е слаб 2 за него и всички в екипа му и всички, които го инженираха и инсталираха на върха на държавата, продължавам с разсъжденията. Този път безмилостно се обръщам към разрешаването на този настоящ проблем. Моменталното сваляне на този човек от всякакви държавни постове и нови избори без да се замислям. Всички, които са отговорни за неговото съществуване във властта, са врагове на душата ми и на България par exalance! Ще се опитам да изтикам емоциите и да извадя разума отпред.

Първо.
Много съществен факт е, че тъпия пиар ход на премиера доведе до разрушително недоволство и от двете страни на барикадата. За антиглобалистите и русофилите реакцията е ясна. Имаше обаче реакции срещу призива в редиците на глобалистите и русофобите. Естествено по различни причини. Но е факт, че и двете страни не харесаха идеята. Това е много показателен знак за доверието в това правителство, лично към този човек и неговите политически родители.

Второ.
Типично в духа на морала и средата, в която виреят измамниците в политиката, среда, в която може успешно да мимикрира пълно невежество като титаничен гений, дарителската сметка на идеята е била сменена снощи късно. Веднага възниква въпросът Къде точно са призовани парите, които клетите хора (независимо какъв социален статус има всеки, дал пари за това начинание, то е бездуховно действие, водещо до сериозни последствия за дарителя) ще дадат? Типично в духа на двамата измамници от Харвард, които превърнаха България от държава с лош морал в държава с много по-лош морал, мирише на ужасяваща шашма с вкус на смърт и страдание.

Трето.
Бездумно е намерението, което българския народ досега не беше виждал. Благотворителност за смърт и унищожение! Това е нещо, което много трудно мога да опиша с две изречения. Това е диагноза на този шизофренен свят, който представлява извратения западен глобализъм и засега ще се ограничат до това определение, защото ми е трудно да говоря спокойно по въпроса. Животът сам ще поднесе своята оценка на това явление, което се случи снощи!

Четвърто.
Българската политическа сцена е взривена, нека никой не се съмнява в това! Виждаме ясно кой какъв е, колко дълбоко се е продал, какви нечовешки неща прави, за да си осигури американската подкрепа и парична заплата. Виждаме пълното падение на политическия живот на България в Прехода. Това е крайъгълен камък. Със сигурност! Тук моралът е вече на най-ниската си точка, сега, когато лицето на злото е пред нас – Дарете оръжие!!! Абсурд в такива измерения, че ще се изучава десетилетия!

С този лош ход снощи, премиерът без име (за мен този човек вече няма име, нито човешко, нито карикатурно) зачеркна българската политическа постсоц идея, погреба и последния остатък от вяра и надежда, че този елит е в състояние да расте и гради нещо живо. Този елит на Прехода беше легитимиран от анонимника снощи с една едничка идея и тя е ПАРИ И СМЪРТ. Това е плакатът на Прехода.

И НА СДС, И НА „ДЕМОКРАЦИЯТА“, И НА БЪЛГАРСКИТЕ АНТИКОМУНИСТИ.
Пето.
Пълна дезинтеграция на обществото. Невъзможно е да се прикрива разпада на българското общество. Глобалистките отрови са проникнали дълбоко, макар че България е държавата в света, която има най-голям процентен дял антиглобализъм. И имаме много работа по овладяване на кормилото. Тук е точката, в която ще кажа, че досегашните АНТИГЛОБАЛНИ сили си изживяха времето и си отиват. Ще дойдат много по-могъщи политически антиглобални сили, които няма да правят толкова големи компромиси. Възраждане трябва да отстъпи на много по-пълноценни хора и политически субекти, има ги, ще се явят. Примерите са и извън България. Тръмп, Орбан и Льо Пен да сред тях. Досегашният антиглобализъм трябва да отстъпи. Каквото направиха, направиха. Каквото не направиха, не направиха.
Нова страница е задължителна!

Шесто.
Дори Пентагонът официално признава, че НЕ ЗНАЕ КАКВО СЕ ПРАВИ С ОРЪЖИЕТО, КОЕТО СЕ ИЗСИПВА В УКРАЙНА! Чувате ли български предатели на род и родина? Оръжейните търговци в Украйна са преяли. Къде отива това оръжие и всички колосални суми за него, не искам дума да кажа, защото е отвратително! И в това най-смърдящо блато на Земята ни тика нашата власт! Това е съучастие в неща, които са толкова лоши, че дори лошите се отвращават от тях. Срамът за пред поколенията ще бъде чудовищен, безпрецедентен, участвате в най-голямата лъжа в историята!

Седмо.
Нямам нищо против русофобията.
Но имам против невежеството! А невежествената русофобия е болест, не позиция, не аргумент, а болест и то за психиатрията. Не може тази болест да управлява България. Все едно да дадем кормилото в ръцете на пациентите в психиатрията. То е фактически така! Това е държавнически абсурд, който ще приключи, идва му времето да приключи. Шизофренията и психическото разстройство на глобализма, хроничната лъжа и измама, нечовешкото съществуване умира. Бъдете сигурни. Рано или късно властта ще намери здрави и разумни хора, защото ги търси.

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ НЯКОЙ ДА СЕ ИЗПРАВИ ДА ПОИСКА ДА ИЗПРАТИМ ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ.
Ей така просто, представете си го…..

Анастасия Гешева