Българският психодесен планктон се капсулира до смърт

Българският психодесен планктон се капсулира до смърт. Той не се възпроизвежда, няма продължение в новите поколения и е обречен, като причината е в абсолютната му скованост в една и съща позиция години наред от една страна, и от друга страна причината за обречеността му е във финансовата и пропагандна зависимост от американския либерал-глобализъм.

Съдбата на тази група от българското общество е решена, тя ще приключи живота си с отмирането на членовете на планктона и с отмирането на глобализма. Членовете на тази група в последните 30 години получиха сцена за изява на всички нива. Политическо представителство, медийно и законодателно право да се проверяват. Те управляват България с или чрез свои протежета и зад гърба си имат плътното присъствие на американката държава.

Резултатите от тяхното управление на България са видими от всички! И тук мога да кажа, че не става дума за противопоставяне между Левски и ЦСКА, както много удобно искат да профанизират политическите процеси всички, които нямат обществено градивна мисъл. Тук става дума, че разполагам като наблюдател и анализатор с факти за резултатите от проведеното управление за период от 30 години. Имам база за разсъждение.

За този период българските психодесни жълтопаветни сили, неправилно наричани „демократични“, се свиха до размерите на турска стафидка. Преброяването им показва катастрофално пропадане на числеността и подкрепата им в обществото. В пъти са се свили количествата електорална маса зад гърба им, както и броят хора, които споделят политиките им. В пъти! Това означава, че резултатите от представянето им на политическата сцена с началото на 21 век са катастрофални за България!

Единствената причина, поради която тези сили все още управляват и имат някаква обществена тежест, е тоталната подкрепа на медиите и американските грантове. Точно както животът тече свободно и естествено без страх и паника, когато не се съобщава броя и причините на починалите всеки ден, така и тук, животът щеше да тече много правилно и приятно, ако мнението и политиките на тази група хора не се рекламираше навсякъде и те не бъдат инсталирани в управлението постоянно.

Напълно ясна е зависимостта им от чужди държави, посолства и разузнавания.

Всички грехове, които тази група прави ежедневно, тя приписва на своите политически и идеологически опоненти, които тя неуморно превръща във врагове. Това го казвам абсолютно нарочно и съзнателно, защото в личния ми път имам появата на мои врагове в лицето на хора от личния ми кръг, които са симпатизанти на тази категория.

Втвърдяването им и озлоблението им са толкова непоносими, че аз лично отказвам всякакъв контакт, включително поради невежество, гарнирано с фанатизъм.

Вредата от тези хора за България е тотална!
Ще си ги отчуваме колкото трябва. Но искам да кажа следното.

Те стават толкова циментирани, че вече не приемат България за своя родина. Те приемат само ЕС и НАТО за свои родини. На тях вече не им е достатъчна омразата към Русия. Те вече имат претенции дори към българщината. Ако някой изрази мнение, че интересите на България са важни, те скачат, че това е русофилия. За справка, вчерашния пост на Радан Кънев.

Невежественият фанатизъм е толкова зловещ, че не е достатъчна омразата към Русия, включват и омраза към България. Това доказва за пореден път антибългарската основа на тези сили, които в същото време обвиняват в антибългарщина русофилите. Че в България политическия живот е психиатричен проблем, не е тайна за никого отдавна. Основна вина за него носят именно тези психодесни инфантилни съграждани.

Вчера станах свидетел на признанието на една жена колко хубава била всъщност България! Така ли? Че как така стана? След като българите, развращава и от горе описания планктон, десетки години плюха по земята си, културата си и корените си и се опитаха вкупом да станат европейци, американци и канадци, сега изведнъж се сетиха, че май България била много хубава! Не е ли психиатрия това?

Тези хора са бездетни по душа. Те в България не виреят, освен, за да я нараняват. Но да знаят, каквото са сели, това ще пожънат.

Анастасия Гешева