БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ ПОРЯЗАХА ОТНОШЕНИЯТА НИ С РУСИЯ!

Българското общество може вече да спи спокойно. Поредния удар върху руското влияние в България и на българското в Русия, бе нанесен благодарение на решителните действия на ДАНС и Специалните полицейски части в първите часове на девети септември. Няколко журналисти в пенсия, заподозряни в русофилски шпионаж, бяха отведени за разпит с белезници на ръцете.

В стремежа си да покажат на отвъдокеанските ни приятели непримиримата борба срещу всичко славянско и всичко православно, на българските управляващи остава само да реализират безумната идея на бившият президент Петър Стоянов. Навремето, политическата пловдивска комета, в момент на чупка в кръста пред Бил Клинтън, предложи „Кирилицата“ да бъде заменена с „Латиница“.
Настоящата българска действителност, с поредната грозна акция, доказва, че управлението на страната е на светлинни години от европейските геополитически тенденции. Без визия, без необходимата култура, нито грижа за националните интереси на България. В момента в който в София се преследват русофили, французите правят всичко възможно за подобряване на отношенията си с Русия.

Почти в един и същи час, в България слагат белезници на приятели на Русия, а в Москва пристигат министрите на отбраната – Флоранс Парли министърът на външните работи на Франция – Жан Ив льо Дриан, за да възстановят приятелските отношения между двете страни. Изолацията на България на международната сцена взима непознати до сега размери!

Божидар Чеков

loading...