БЪЛГЕРИЯ ЮБЕР АЛЕС!

С тоя девиз, послание, лъжа и измамност така наречените патриоти влюбиха Борисов в себе си. Поне така каза Борисов днес и продължи с неграмотните си разсъждения за математическите изражения на управленската ни некадърност и абсолютна безпомощност, камуфлирани зад разни празноглави разсъждения за катастрофата „България без правителство.“ Като че ли България с правителство на ГЕРБ не е катастрофа.
Удивително е до какво съвършенство Борисов овладя изкуството да лъже и мами широките народни маси, които, понеже са прости, като него, лесно се разбират с главатаря.
На фона на тая дивашка пропаганда малко хора се взират в обективистичните данни, които ни сервират статистици, социолози, политолози и антрополози. Макар и префърцунени, тия данни съдържат достатъчно основания за тревога. Не само заради демографския срив и не само заради податките за фалиралата ни икономика.
Борисов се научи да жонглира с цифрите и да омагьосва нещастните си избиратели, както и останалата публика, с вариации на тема „Без мен вие сте загубени!“ и така спасява собствения си седалищен мускул от справедливото преследване на закона, което никога няма да се случи, именно поради неговата тарикатска повратливост и поради апатията на обществото.
Ние сме свидетели и съучастници в един невероятен експееримент, който само поради географската и геополитическата ни незначимост не може да се сравни с ВОСР (Великата Октомвррийска социалистическа революция, чиято 100 годишнина предстои да отбележим наесен), нито с друго събитие от световно и европейско знаение. „България над всичко!“ е несъпоставимо и с идеологията на Хитлер, който, ако не друго, освен магистралите в Германия, успя да предизвика и втората световна война.
Какво ще предизвика Борисов, предстои да видим. За трети път.
България над всико е България на дъното. Или някъде под него.
Любо КОЛЬОВСКИ

Резултат с изображение за Любо КОЛЬОВСКИ

https://www.facebook.com/ecohunter12?fref=ts