Бяха убити без съд и присъда милиони човешки същества

Бяха убити без съд и присъда милиони човешки същества.

Да, имаше агресия срещу човечеството с непозната биотехнология. Не зная и не можах да добия данни дали тя е целенасочена или се случи заради професионална небрежност в научните среди. Факт е, че се случи и затова трябва да има отговорност и отговорни.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
В процентно отношение много малко хора загубиха живота си следствие на въздействието на тази биотехнология. Повечето загинаха поради политически, административен и експертен хаос и последвалата от него паника.

Малко след това нещата се канализираха до нивото да се съсредоточават огромни финасови средства на точно определени места. Стартира се световен „бизнес проект“ в който участваха върховните политически органи на почти целия свят и цената на този експеримент я платиха милиони невинни души. Те станаха жертва на световното политическо задкулисие, което има една единствена цел – да управлява страховете на човечеството в своя полза. А това вече е смъртоносен заговор.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
В следващите 100 дни цялото това престъпление срещу човечеството извършено по политически ред ще стане ясно за всички хора. Вече има здрави сили, които обърнаха тендецията в полза на истината и не случайно политическите фактори в ЕС провеждат спешни и тайни срещи. Тяхната присъда може да бъде само една и тя не е полтическа! И не трябва да е такава.

Две години смърт на бащи, майки и деца!

Без капка милост американската администрация започна да инжектира и деца, което се принесе и в България. Всички тези знаеха, че ваксините им са нищо повече от експеримент.

Смъртоносен за милиони. Точно заради това президента Радев, Борисов, всички борисови министри и тези в служебните правителства, като и днешните джендър-технократи трябва да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството. Тяхната управленска неадекватност, алчност и арогантност убиха над 95% от загиналите в ковид клането граждани. За малкото починали от непознатата все още биотехнология не носят вина.

Оставки, съд и доживотен затвор за всички длъжностни лица и техните помагачи! Това не са държавници, а престъпници на които ръцете са още с кръвта на нашите любими и близки.

Николай Марков