ВАЖНО! ПОДСЛУШВАНЕ на журналисти!

Публикувам документи, от които стават ясно, че при моето подслушване са следени и слушани изключително разговорите ми с журналисти, като те се превръщат в директни жертви на мракобесието и страховете на мафията на Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. 112-то място по свобода на словото.
.
Подслушван съм, като гражданин, председател на БОЕЦ – гражданска организация заради организирането на протести и използването на социалните мрежи и приложения за изразяване на гражданската ми позиция. Журналистите са подслушвани защото са имали дързостта и професионализма да говорят с мен, за да отразяват обективно протестите и позицията на БОЕЦ и гражданите. Сред тях има и чужди медии, като ФРАНС ПРЕС, както и водеши български журналисти – Luba Kulezich , автор и водещ на предаването „Честно казано“ по Телевизия Евроком , Димитър Стоянов – разследващ журналист от Биволъ и Bird.bg , Петър от сайта fakti.bg , Мирослав Митков от Евроком и тн.
.
Извършеното от мен престъпление е, че отстояваме конституционното си право на свободно иразяване и протест. При диктатурата на мафията правата се превръщат в престъпления. Подслушван съм по искане на Специализираната прокуратура (шпицкомандата на Гешев и мафията), а разрешенията са издадени от специализираният наказателен съд – бухалката на мафията.
.
Във всяка една правова, демократична и нормална държава, след подобен скандал главният прокурор и подчинените му, организирали тази гавра вече биха били обвиняеми, а тези институции – СП и СНС незабавно закрити. Сега ясно ли е защо искаме тяхното закриване?
Ще изпратя документите на министър Рашков. А БОЕЦ ще продължим битката си за незабавно отстраняване на Гешев – пазителя на мафията.
.
Надявам се медиите и журналистите, които са били подслушвани заради контактите и интервютата с мен да потърсят правата си, БОЕЦ ще им съдействаме по всякакъв начин.
И на гражданите искам да кажа няколко думи:
.
– Не превръщайте себе си, семействата и децата си в жертви и заложници на престъпните амбиции за власт на шепа самозабравили се и алчни мутри, криминали, корумпета, ченгета и мафиоти. Осъзнайте силата си, като граждани и се включете в битката за изриването на това зло от властта! Не шепнете, а крещете. Не молете, а изисквайте. Не забравяйте мечтите си, а се борете до край. Гражданите сме по силни от мафията. Не могат да ни спрат въпреки всички репресии, преследване, ппдслушване и мачкане. Всеки удар само ме амбицира още повече.
Бой до дупка!
Георги Георгиев
Няма налично описание на снимката.
Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'пеане1972007.21.оинанаса, 77-757/20.07.2020r.no описа разрешение № 4-1658 по описа на специализир съд спсевдоним „боеца" спрямо лицето георги борисов георгиев ΕΓΗ: 306211 боец-0899591399 работен 22.07.20г. до 23.11.20г. георги борисов георгиев, ΕΓΗ: 73062ı. ж.к.панония, №: 4, вход: 3, ет.2, an.157 егр.видин, активен участник протестните действия съе своето сдруженне „боеи". планират отделни техни мероприятия, Ho обекта активно използва мобилните иитернет приложения- ниформация от прилаганите CPC'
Няма налично описание на снимката.