ВАКСИНАТА – БЪДЕЩИЯТ ПАСПОРТ!

Използвайки претекста на Ковид за статус на ваксиниране, глобалисткият елит ще има властта да контролира световната икономика и всеки, който иска да бъде част от Великото възстановяване. Когато старите парични системи се сринат, паспортът на ваксината става фокусна точка за всички икономически транзакции. Паспортът е ВЪВ ВАКСИНАТА. Същността на ваксинационната измама е да влязат през задната врата във вашия мозък. Нищо чудно, че ваксдините на работят, защото те са компютърни чипове.

В случай, че не сте знаели, IBM отговаря за създаването и внедряването на паспортите на ваксините за целия свят. Огромните масиви от цифрова информация, проблясваща от тези паспорти за ваксини, биха посочили кой индивид отговаря, или не отговаря на условията за социален кредитен рейтинг.
Бившият съветник на Бил Клинтън – Наоми Улф заяви по време на скорошно интервю за Fox News: „Ваксината като Паспорт звучи като нещо хубаво, ако не разбирате какво могат да направят тези платформи. Не става въпрос за ваксината. Не става въпрос за вируса. Става дума за вашите данни. Те могат да бъдат обединени с вашия PayPal акаунт, с вашата цифрова валута“, предупреждава тя. „Вашата личност може да бъде изсмукана.

Системата ви локализира навсякъде, където и да отидете. Кредитната ви история може да бъде включена. Това е много повече от пропуск за ваксиня и има силата да изключи живота ви.“
Ваксините с mRNA са като операционната система, след като се включите, няма изход.

Единствената ви възможност е да бъдете изгнаник от икономическата система. Помислете, че Modera признава на собствения си уебсайт,че функционалността на тяхната „ваксина“ е по-близка до операционна система.
„Осъзнавайки широкия потенциал на науката за иРНК, ние се заехме да създадем технологична платформа за иРНК, която функционира подобно на операционна система на компютър. Тя е проектирана така, че да може да се включва и играе взаимозаменяемо с различни програми. В нашия случай, „програма“ или „приложение“ е нашето лекарство за иРНК – уникалната последователност на иРНК, която кодира протеин.“ …

Преходът от паспорт към ваксина за смарт телефон към паспорт с интелигентен пластир за ваксинация вече е в процес на внедряване.

Паспортът е интелигентен пластир за ваксина и може да бъде изпратен до дома ви. Просто го слагат на ръката ви, свалят стикера и си ваксиниран.

Лепенката съдържа малки иглички, нарочно проектирани като зъби на змийска усойница. И сигурно е, че това не е случайно.

По време на интервю Катрин Остин Фитс, издател на доклада Solari, тя обобщава целта на дневния ред за ваксините:
„Те искат да внедрят Microsoft Office система във вашето тяло, в мозъка ви и да я свържат с договора за виртуален облак на Amazon в ЦРУ. И ако успеят да накарат седем милиарда души да се свържат директно с техните облачни договори, използвайки вируса… искам да кажа, че това е много умно.

Използвайки вируси, за да се поддържат тези актуализации. Това са точно същите модели, които използват в компютрите. Точно както Бил Гейтс направи възможно разузнавателните агенции да получат задна врата в нашите данни и нашите компютри.

Те искат задна врата в ума ни. Те се опитват да заредят операционна система в телата ни. Това е същността на измамата с ваксините.

Светослав АТАДЖАНОВ