Валентин Михов: Магистралите ни са като калдъръм, спират ни топлата водата за 64 дни, това го няма никъде

Правим пътища, но с какво качество. Новите ни магистрали са калдъръми. Чакаме нов национален стадион от 27 години и все нещо пречи да се построи.
Това каза пред „България он ер“ Валентин Михов. Той припомни, че стадиона в Скопие е имал три-четири реда пейки, а сега там имат съоръжение, където може да играе отбор като „Манчестър Юнайтед“. „Това е срамно за България, затова хората се обезверяват, защото сме много лъгани и продължават да ни лъжат“, допълни той.

Михов каза, че живее в квартал „Младост“ в София и си казва със съкварталците си „честита баня“. „Младост“ е като след война, рият, слагат тръби, къде в Европа могат да спрат топлата ти вода за 64 дни. Проверих как е на Запад, там ако спрат за час-два водата, веднага се извиняват по телевизията на хората“, допълни бившият шеф на българския футбол.

„Играл съм футбол с премиера и съм му казвал, че трябва да действа като в националния отбор по футбол-да вземе най-добрите във всяка сфера. Тези хора трябва да се обединят за доброто на държавата. Ние си избираме депутатите, но те трябва да спираме дотук. Трябва да се контролира всичко в държавата- вижте пътищата, строят се, но с какво качество. същото е и със санирането, нямаме стратегия, няма наказани за безобразията“, каза още Михов

Валентин Михов: Магистралите ни са като калдъръм, спират ни топлата водата за 64 дни, това го няма никъде

bnews.bg