Валери спасява хотелите на мутрите по морето и кабеларката си със специален закон!

Валери Симеонов и депутатите му внесли законопроект, с който уж щели да спасяват туризма по морето. Дали това е така? Нека сега видим какво точно иска да спасява Валери Симонов? Едва ли е нужно да ви припомняме, че българското Черноморие бе превърнато бетонна джунгла през годините, а мутренските похвати и побоища върху туристи, дръзнали да се опълчат срещу мутрите не са преставали.

Дори кабеларката на Валери често си позволяваше да прави репортажи за побоите на мутрите и бе най-голям противник на презастрояването на Черноморието. Но това бяха времената, когато в кабеларката се изявяваха едни от най-стойностните журналисти в България. Оказва се, че сега Валери с парите на бедния българин иска да спасява хотелите на мутрите, които построиха по неведоми пътища.

С парите на данъкоплатците Валери иска да спаси и своя бизнес, нещо за което той усилено мълчи. Кой бизнес ли? Валери е собственик на най-голямата кабелна мрежа за доставка на интернет и телевизионен сигнал. Най-тлъстия пай кабелната мрежа получава именно през летния сезон, когато хотелите плащат сериозни такси.

Сиреч спасявайки хотелите на мутрите, Валери спасява и своята кабелна мрежа, за който освен всичко имаше и много писания, че е построена незаконно. Освен всичко Валери настоява да се разреши и строителството след 15 май, тоест презастрояването да продължи.

Ние питаме, а защо строителството не продължи, но в посока на събаряне на хотелите на мутрите, някои от които са на самия бряг на морето, така както направиха в Испания преди години. А дали Валери ще осигури безплатен интернет и телевизия на хотелите?  Както се казва аман от такива спасители и бранители на България!

http://www.bnews.bg/

loading...