Варненската комедийна група ТУТУРУТКА празнува 25 години от създаването си!

25 години

ТУТУРУТКА

смях до дупка

Варненската комедийна група ТУТУРУТКА празнува 25 години от създаването си!

По случай този юбилей в официалните страници на групата във Facebook  и Youtube

вече се завъртя късометражния филм “САМИ НА МОРЕ“. Видеото разказва за българско семейство което избира за своята лятна почивка нашето Черноморие. Подведени от гръмка реклама, влюбената двойка попада във водовъртежа на летния сезон който вече върви с пълна сила и всеки турист е нова S класа за шефа на казино-механа и спа комплекс „НАпалмБИЙЧ“.

Видеото е прелюдия към мултимедиен Концерт на 08 Август в Летен театър Варна от 20:20 ч. Концертът ще даде начало на Национално ТУТУRНЕТО 20 в Летните Театри в страната:

15 Август Бургас, 09 Септември Плевен, 10 Септември Велико Търново,

16 Септември Русе, 17 Септември Добрич.

Шоумените разкриха, че са подготвили близо два часа спектакъл с много смях и музика с любими герои. Варненските зевзеци ще покажат нови скечове и шеги, провокирани от света който ни заобикаля. В спектакъла ще се включи и младата актриса Сиана Стоянова, култовите рапъри

Андрй Желев (ANDY) и Кристян (KICKO) Иванов, Моника Антонова и Кателина Иванова – балерини в танцова формация „РИКАРДО“. Летният коктейл ще бъде гарниран с много музика и песни, станали хитове през 25 –те години творчество на групата.

Предвид последните разпоредби на Здравното Mинистерство, местата са ограничени до 50% и вече се продават в сайта grabo.bg .

Верни на стила си до край, шоумените призовават всички свой приятели и почитатели:

„ Ако ДОЙДЕТЕ ще съжалявате, ако НЕ дойдете ще съжалявате ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ“

Линк към филма „САМИ НА МОРЕ“ във Facebook:

https://www.facebook.com/Tuturutka.bg/videos/3106791006101443

Линк към филма „САМИ НА МОРЕ“ в Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=gXoR9QIihpM

loading...