ВЕРВАЙТЕ МИ ХОРА, НЕ МУ ВЕРВАЙТЕ!

„ДАВАМ ДУМАТА СИ, че освен втори лифт, нито една керемидка няма да се построи на Пирин“-
Бойко Борисов, към Зелените в Брюксел.
КОЯ ДУМА, БОЙКО, ЛЪЖЕЦО?!
ТАЗИ ЛИ, когато обеща, че „Белене е гьол пълен със жаби и докато съм АЗ, спирам този проект“ И после наля още няколкостотин милиона в същият този проект, въпреки, че беще спрян и накрая плати на Путин над милиард, без дори да обжалваш решението на арбитражният съд, а сега твоето правителство обяви Белене за „приоритетен проект с национално значение“?
ТАЗИ ЛИ, когато обеща, че „нито лев народна пара няма да се даде за КТБ и ще разкрием цялата истина за фалита на банката“. А после даде два милиарда народна пара за да се платят задълженията на банката към вложителите и направи всичко за да се покрие и скрие истината за грабежа на банката ?
ТАЗИ ЛИ, когато заяви преди две години : „Какъв Певсвки, Пеевски си заминава, напуска страната“, миналата седмица му гласуваш закона на същият този Пеевски за да заличите и последните следи от грабежа на КТБ?
ТАЗИ ЛИ, когато обща преди изборите: „Във всяко село полицай” , а след това вместо полиция внасяш Закон с който твоите кметове и местни феодали да могат да наемат с народни пари мутри за да „пазят” и мачкат хората преди и по време на избори?
ТАЗИ ЛИ, когато заяви в национален ефир, че в народното събрание има наркотрафиканти, а след сигнала на БОЕЦ си обяснил в прокуратурата, че си се бил объркал?
ТАЗИ ЛИ, когато каза, че ще вкараш министрите на Станишев в затвора, а после по чехли се прегръщаше със Стабишев и молеше министъра му Миков да стане шеф на Парламента?
ТАЗИ ЛИ, когато се пъчеше десетки пъти пред камерите колко милиарда си събрал от контрабандата, а и до днес НЯМА НИТО ЕДИН осъден контрабандист?
ТАЗИ ЛИ, когато обещаваше, че борбата с корупцията е приоритет за твоето правителство и всеки заподозрян ще бъде махан, а после самият ти върна на поста му Боршош, обвинен в корупция?
ТАЗИ ЛИ, когато каза, че сме задминали Румъния в борбата с корупцията, а и до днес в България няма нито един осъден за корупция по високите етажи на властта, а в Румъния те са стотици?
ТАЗИ ЛИ, когато обеща, че след първият тур на президетските избори, ако ГЕРБ загуби, ще си подадеш оставката, а после се гърчеше като червей и не подаде оставка?
ТАЗИ ЛИ, когато заяви, че не познаваш Мишо Бирата и записите са манипулирани, а след един месец се оказа, че го познаваш много добре и сам каза, че записите са автентични?
ТАЗИ ЛИ, когато преди изборите призоваваше българите да гласуват за Цачева, а селд изборите каза, че си ги загубил нарочно защото „така искам”?
ТАЗИ ЛИ, когато ревеше, е комунистите са убили дядо ти, ИЛИ ТАЗИ, когато наричаше Тодор Живков „Колос, когото историята ще оцени”. Този „колос”, комунмист е палача на стотици хиляди майки, бащи и дядовци.
КОЯ ДУМА , БОЙКО, ЛЪЖЕЦО?
БОЕЦ разобличаваме цялата ти лъжлива, мафиотска и престъпна същност и няма да спрем докате не те видим при бай Ставри. Теб и цялата ти корумпирана и прогнила банда ченгета, мутри, комуняги и корупирани боклуци. Скор ще се срещнем на площадите.
ДАВАМЕ ДУМАТА СИ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001013855864