ВЗАИМОЗАМЕНЯЕМИ КАЛИНКИ

Не разбирам вълненията покрай отказа на Габриел да се откаже от евродепутатстването и да влезе Павлова. Нима някой от вас намира разлика между двете освен в мащабите? Е, не на умствено ниво, разбира се!

Всеки, повтарям, всеки един депутат и избран за нещо си член на ГЕРБ е взаимозаменяема калинка, която има собствено мнение колкото кукла на конци. Те говорят, мислят, решават и гласуват така, както им се нареди от корабът-майка. Никаква разлика няма.

Какво значение има, че Лилетка отива в Брюксел? Там дори възможностите да краде са по-малки, отколкото в България? И със сигурност ще получи по-малко пари, отколкото тук за ПредЦедателството.

Това е проблемът на партиите на диктатурата и мафията – в тях няма личности. А взаимозаменяеми пешки без собствено мнение. И когато станат неудобни, се изхврлят извън дъската без съжаление….

Коя е следващата калинка? Нима ще бъде различна? Избройте ми, без да проверявате депутатите за ЕП от ГЕРБ и кажете с няколко думи с какво сте ги запомнили…..не е лесно, нали?

Калинките летят, летят…..само че незапознатите с биологията не знаят, че калинките са….хищници!

Елена Гунчева

loading...