Видно, това медицинско лице също е заразено с вируса „борисов“

Простете, че отново ще спра вниманието ви на случаят „Мутафчийски“, но съм провокиран от днешното му внезапно появяване в сутрешния блок на голяма национална телевизия!
Видно, това медицинско лице също е заразено с вируса „борисов“, който уби вече няколко милиона човека с помоща на бюрокрацията на Европейския съюз. Сами виждате, че вживяването на доктора в роята на „истински български генерал“, какъвто „ние българите сме били забравили да виждаме“, е тежка патологична симптоматика придобита от друг фалшив генерал, какъвто е самия ББ. Нали!? Генерали да искате в наши дни.
–––––––––––––––––––––––
И като заговорихме за истинските ни генерали от миналото искам да припомня на пациента Мутафчийски, че тези личности са придобили пагоните си не по партийна линия, каквито са неговите, декларирано от самия Борисов с думите: „Нали ние го направихме там.“ Да, докторе, в държавата на мафията всичко и неизбежно се ражда в престъпни лабораторни политически условия, а не на бойното поле покрай което само сте преминал по допирателната по стечение на пиар и други финансово-управленски обстоятелства. Нека не забравяме все пак, че днешната криза е причинена от скрита инфекция и не се погасява с прости хирургически и административно-грабителски умения, а със съвсем други знания. Различни от потребителските.
––––––––––––––––––––––––
Казва ни доктора, че е станал жертва на успеха си!?
Добре, но защо това жалко твърдение ми звучи точно като на онова заразно зло в министерски съвет, на което дори да му се разпадат пътищата два дни след откриването им, той всъщност е направил божествено чудо. Болното его има навик да вижда в пълна тъмнина и не различава реалност и въображение. Това също е личностна патология, като се отчете и първото ни място в света по смъртност, причинена не от Ковид, а от напълно погрешни решения. Отвъд границата на престъпната безотговорност. Същински управленски ад.
Чудовищна и унизителна смърт на хиляди невинни хора, причинена от психически болни овластени чудовища!
Оформя се близко бъдеще с нов Нюрнбергски процес, пред който този път ще бъдат изправени много световни лидери, участници в поредното престъпление срещу човечеството. Знаете каква е съдбата на осъдените, но този път ще се измъкнат единици от обвинените при това за кратко. Всеки таен заговор срещу човечеството трябва да бъде разкрит, осветен и най-строго санкциониран, защото ако това не се случи след поредната световна икономическа катастрофа, ще последват още по-чудовищни събития причинени от много болни човешки души.
Случаят „Мутафчийски“ за мен е решен.
Николай Марков
Изображението може да съдържа: 1 човек