Видяхме как медицината си ИЗМИСЛИ БОЛЕСТ И СЪОТВЕТНО СИ ИЗМИСЛИ ЛЕЧЕНИЕ В ПЪЛНО ПРОТИВОРЕЧИЕ С ИСТИНСКАТА НАУКА

Започвам да си мисля, че част от голямото зануляване на Шваб е да отрежат Русия от света. По точно глобалистите на Гейтс, Шваб, Ротшилд/Рокфелер, Сорос искат да създадат свят, в който няма да има въздух. И ще бъде обявено, че без въздух е истинския живот. Те вече го правят това. От години наблюдаваме как една след друга теми от същинския смисъл на живота се обръщат наобратно и се обявява от НАУКАТА, че лъжата е истина , а истината лъжа.

Видяхме как от два половете рязко скочиха на 32. Видяхме как медицината си ИЗМИСЛИ БОЛЕСТ И СЪОТВЕТНО СИ ИЗМИСЛИ ЛЕЧЕНИЕ В ПЪЛНО ПРОТИВОРЕЧИЕ С ИСТИНСКАТА НАУКА. Видяхме как расите, историята, културата бяха подменени с напълно погрешни идеологии, повечето граничещи с чистата кръгла глупост, но наложени и възприети като ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ И КАТО УМНИТЕ И КРАСИВИ ИДЕИ. Видяхме как климатът беше обявен за елементарно нещо, което се подчинява на акъла на принц Чарлз. Сега виждаме и следващата крачка – Светът е свят само без държавата Русия.

Нещата с глобалистите са толкова абсурдни, че те от навеждане да излязат от остта на истината, ще направят кълбо напред и пак ще се озоват там, от където тръгнаха.
Абсурдно е и колко много умни, учени и способни хора се оказват елементарно манипулируеми и подвластни на психическа обработка, като без колебание и съмнение приемат подадените глупости като свята истина. И изпълняват, и спорят, и доказват глупостта!

За свят без Русия.

Искам да кажа на всички, които се връзват на тази нова порция идеологически промивки, че приличат на хора, които са съгласни да приемат, че може да се живее без въздух и вследствие са щастливи да бъдат в уродлив свят без въздух, приемайки го за ИСТИНСКИ ЖИВОТ. И това го казвам не защото Русия е уникална държава и без нея не може. Не! Не искам абсолютно никой да ми вярва, че е така, ако сам не се е убедил!

Казвам го, защото светът е едно цяло и в него няма и не може да има ИЗЛИШНИ И НЕНУЖНИ ДЪРЖАВИ. Сега в това се опитват да ви убедят. Че Русия е прогнила, ненужна никому държава. Ако се съгласявате с това твърдение, значи вие вече сте в стаята, в която е изтеглен въздуха и се учите да живеете без въздух.

Аз не помня в историята случай, в който разумът да изключва онова, което е потребно. Хората досега в историята живяха ползвайки се от всичко. Каквото и да правеха, те ползваха всичко. Сега, за пръв път в исторически план ние имаме идеология, която кара хората да се отказвате от НАЛИЧНОТО и да приемат БЕЗНАЛИЧНОТО. Честно казано, такова чудо не е било.

Отношението към Русия от страна на Запада е същото като отношението му към половете, расите, културата, климата и здравето. Всичко това са една и съща тема на ИЗКРИВЕНА ПОДМЕНЕНА РЕАЛНОСТ, с много подтеми, различни на пръв поглед и абсолютно еднакви по своят смисъл и съдържание. Както и по моделите на провеждането им. Нека никой не се сърди тогава, че ядосано говоря за стада с овце, в които се превърнаха тумбите консумиращи хора. И които безкритично усвояват фуража, който се подава. Нека никой не се сърди! Защото е и страшно и смешно, и отчайващо и безсмислено да се наблюдава това фундаментално пропадане на човеците в дупките на тъмните сили. Затова ли еволюирахте като HOMO SAPIENS толкова хиляди и милиони години, за да си дадете всичко от вас на Бил Гейтс? Умопомрачително е това падение!

Та, като мразите и отричате сега по план Русия, помнете, че когато дойде глад и студ, няма са е защото ИМА РЕАЛЕН ГЛАД И СТУД, а е защото някоя група хора ви е накарала да мислите, че можете и трябва да живеете в глад и студ само и само да изпълните фанатичното безумие – Свят без Русия.
Да, и други части в света имат ресурси. Но за България техните ресурси не са добри. Както не всяка храна е добра за тялото. Освен това аз настоявам, че истинския път е СВЯТ В КОЙТО ВСЕКИ ИМА СВОЕТО МЯСТО И ВСЕКИ СЕ ПОЛЗВА БЕЗ ДА ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ ДА ИЗБИРАТ КАКВО ДА ПОЛЗВАТ И ОТ КОГО. СВЯТ, В КОЙТО ВСЕКИ СИ ИМА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ И ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЖИВЕЯТ ОТЛИЧНО.

Да, идеята е да отрежат Русия от света. Но се получава точно обратното. Светът заедно с Русия ще отреже Шваб!

Носете си маски ако искате и докато спите!
Ваксинирайте се ако искате и с 20 дози годишно!
Мразете Русия колкото искате!

Но защо ме карате и аз да правя същото като вас? ??

Анастасия Гешева