ВИДЯХТЕ ЛИ?

Видяхте ли поне една от така наречените „национални телевизии“ да отрази публикуваните документи от Биволъ за установените от КОНПИ стотици хиляди лева незаконни доходи на Цветан Цветанов и манипулирането на проверката с цел нейното прекратяване? Документите получени от БОЕЦ бяха анализирани, проверени и публикувани от биволите и показват схемата по която КОНПИ прикрива престъпленията на нашите управлници. Документите разкриват и какво се съдържа в думите на Цветанов „няма кой да ме накаже“! Цветанов си избра Пламен Георгиев за шеф на КПКОНПИ, а Пламен Георгиев крие имотните, данъчни и финансови престъпления на Цветан Цветанов. Така както Борисов си избра Цацаров и той прикрива престъпленията на мутрата и бандата му. И както Пеевски, Доган, Златев, Минев, Гергов, Божков, Бориславова, Маджо и тн. си избраха Борисов и той им пълни офшорните сметки с нашите пари! Това е кочината в която превърнаха държавата ни – институции няма, има блато в което, като свински черва се преплитат корупция, интереси и престъпни схеми.
А какво избраха телевизиите – НОВА, БТВ И БНТ?
Избраха да превиват гръб пред мафията, да слугуват на много господари и да изпълняват поръчките им. Дръжките на микрофони вече стават само дръжки. И микрофони не останаха. Защото господарите им се крият и не дават интервюта. Само не знам до кога и чий ще го крепят дръжките? Плачаинката се обръща и когато утре господарите им паднат от власт какво ще правят? Първи ще почнат да ги плюят и да го играят борци срещу корупцията, след като години наред са крепили властта на мафията. САМО ЧЕ и слугите, и дръжките ще плащат солидарно с господарите си за извършените от тях престъпления!
Отново им дигаме топката и имат шанс и избор – да продължат да мишкуват и слугуват, или да поставят Истината и интереса на обществото над страховете и слабостите си.
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
В четвъртък – 04.04. от 16.00ч. гражданите излизаме срещу мафията пред Министерски съвет, за да им кажем и покажем – ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ!
#ИмаКойДаВиНакаже
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ