ВИЖТЕ УНИЗИТЕЛНОТО ДРАПАНЕ НА БОРИСОВ ДА СЕ СНИМА С ТРЪМП!

Голямата дунанма „Борисов участва в Срещата на високо равнище „Глобален призив за действие за справяне с проблема с наркотиците“, организирана по инициатива на президента на САЩ Доналд Тръмп“, на която „България е съдомакин на събитието“, се превърна в унизително драпане на Бойко Борисов да … се снима с Доналд Тръмп.

След краткото слово на Тръмп, което Борисов – вижте как слуша – въоръжен със слушалки на ушите като диджей:

бойко борисов

Борисов, придружен от сътрудничка, хукна към Тръмп да се здрависа, за да му бъде направена прословутата снимка, за да се пъчи как Тръмп го смята за голямата работа.

Вижте как Борисов се здрависа и как после се заусуква около трибуната, белким се доближи до Тръмп, който обаче го отбеляза като храстче в нискобюджетна продукция и моментално си отвърна главата от него.

бойко борисов

бойко борисовбойко борисовВеднага след като се здрависа, Борисов се надвеси над телефона на сътрудничката си да види какво е снимала и дали го е увековечила с Тръмп.

БОЙКО БОРИСОВ

Унизителна пародийна история! За сметка на която сега започва слугинското лизане и мазане в проправителствените медии – как Борисов е „почетен“ от Тръмп.

Глупости на търкала!

Жълък. Борисов. Видя се с просто око.

Afera.bg

Цялото унизително натискане на Борисов гледайте тук:

http://webtv.un.org/live-now/watch/global-call-to-action-on-the-world-drug-problem/5839256504001/?term=

loading...