ВИНАГИ СЛЕДВА ЕДИН И СЪЩ СЦЕНАРИЙ. ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ВРЪЗВАТЕ КАТО ШАРАНИ ВСЕКИ ПЪТ

През март го написах.

Винаги се следва един и същ сценарий. Подгрява се вълната, лека полека, като предварително около месец – два е казано кога ще започне, и след това тръгва цирка.

Зареждат се в телевизорите математиците, които не са математици, следват първия обръч лекари, Оксфорд, Харвард, Джон Хопкинс, следват всеки ден Кунчев, бай Шиле и Кожухарова и/или Христова, оня морков от Германия Аспарух, следва Сунгарска и нейната поява е вече признак на навлизане на тежката артилерия, и започване на масивен бой по населението.

Винаги с появата на Сунгарска се започва хълцане и сълзене в студиата, описва се апокалиптична картина (САМО ЗАВЪРШЕН САДИСТ И МАЗОХИСТ ЕДНОВРЕМЕННО, ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ КРЪГЪЛ КРЕТЕН,  МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР И ДА ОБЯСНИ, ЧЕ ИМА НОВОРОДЕНИ С ДИХАТЕЛНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ!!!!!!).

Вече се включва и властта, а хипохондриците моментално правят изключване на мозъчното захранване и главите угасват и настава мрак като на гара Томпсън в 2 през нощта.

Всеки път е един и същ сценарият!

Запомнете, вторниците са дните на апокалипсиса, защото във вторник се съобщават всички тестове от събота, неделя и понеделник, както и умрелите за трите дни. И така вторниците става дни на ужас, край и мор. Вчера за разкош са прибавили и съобщението, че някакъв учен, това бих могла и да съм аз, ако приятелите ми държат медиите, ОТКРИЛ, ЧЕ ДО ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ НИ УДАРИ ВИРУС ПО 3! ТРОЕН ВИРУС И ТАМ СМЪРТНОСТТА ЩЕ СТИГНЕ 100%. Тоест, всички ще умрем.

Хора, вземете се в ръце.

Престанете да се връзвате като шарани всеки път.

Тъпо е и много тъпо.

Анастасия Гешева

https://afera.bg/