Височинната треска е болест на българските псевдо-държавници и политици

Да върнем лентата на политическите ни забежки!

Спомняте ли си, когато другарят Плевнелиев беше поканен от английската кралица и след завръщането си не стъпваше по земята, а летеше? Казаха ни, накратко, че смисълът на тази среща не ни касае като граждани и толкова. Лични въпроси били!

Повечето от тези, които се подиграваха и продължават да иронизират и без това забавния политически космонавт Плевнелиев, станаха основна подкрепа на новия президент Радев. Последният днес манифестира из Версай, прегръща се сервилно с Макрон и жена му и не пропуска да благодари от сърце на собствената си булка от висотата на френската политическа трибуна.

Двама политически „мъже на честта“, които не се различават по сервилност от премъдрия Борисов, който с лекота потупваше по рамото Дейвид Камерън и го наричаше Дейви, все едно са си играли в пясъчника в центъра на Банкя.

Височинната треска е болест на българските псевдо-държавници и политици, които за съжаление имат ниска лична самооценка, заради голямото нищо, което представляват. А те са представители на политическо статукво, ограбило България до такава степен, че в нея не останаха български граждани. Само гладни кучета, просещи милостиня интелектуалци и „преобладаващ северен вятър“!

Все плодове на примитивни политически престъпници от всякакви цветове, които не познават капаните на личната си суета…

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566