Владимир Путин предаден от вътрешен човек

Води тайни преговори със Запада

Вътрешен човек предаде руския държавен глава Владимир Путин в желанието си да сложи край на войната в Украйна.

Запознати издават, че преобладаваща част от московския елит е сериозно обезпокоен от посоката, която взе инвазията на Путин в Украйна.

Високопоставени лица, в това число и служители на Кремъл споделят, че са силно разтревожени от широкообхватните санкции, които Западът им налага. Това твърди изданието „Дейли Мирър“ като се позовава на изтекли секретни данни.

Високопоставен служител на Кремъл сее обърнал към западните дипломати и шефове на разузнавателни служби с молбата да им се помогне да прекратят войната в Украйна, която Путин води. Изданието уточнява, че става въпрос за представител от вътрешния кръг на руския президент като отказва да спомене името му. Посочва се само, че той е „стълб на режима в Русия“
В секретния документ се твърди още, че настроението на елита в Кремъл „е паническо“.

„Често се случва, както се случи в заключителните етапи на Втората световна война, служители от страна, която е загрижена за бъдещето си, да предприемат подходи, за да си го осигурят“, твърди източник на „Мирър“ от Украйна.

Изданието отбелязва още, че ако висш политик в Москва си позволи публично да изяви желанието си за мир в Украйна или пък да отправи критика към Путин, то животът му автоматично попада под риск, при това не само неговият, а и този на семейството му.
Източник: standartnews.com