Властта в ръцете на глобалистите превърна обществата в каша

Глобалисткият англо саксонски ред си отива, независимо, че прави и невъзможното, за да продължи да държи света в здравите си клещи. Властта навсякъде в него е поверена в ръцете на послушни пудели, които имат толкова ниско ниво, че представляват заплаха за човешката цивилизация. Някак не ми се струва възможно еволюцията в Природата, която е Жив Организъм, да допусне заради една шепа тъмни души и техните слуги и техните армии зомбирани народи, човечеството да напусне нивата на своето достижение като еволюционен вид и да се срине хилядолетия назад, само за да се угоди на уродливите съзнания. Това е невъзможно! Но борбата това да не се случи е реална и възможна.

Ако някой си мисли, че в 21-ви век, при тези достижения на цивилизацията, които всички до един ползваме ежедневно, можем да се върнем във времето назад без топла вода, без транспорт, без хляб, без парно или климатик, без всички удобства, които сме постигнали като вид, жестоко, много жестоко се лъже!

Невероятно е как едни и същи хора учат света колко хубаво е да се развиват високите технологии, вече човечеството стъпва на почвата на нематериалната енергия, на преодоляването на пространството в намалено време и прочие, и в същото време същите тези хора учат света колко е хубаво да се върне в пещерните времена по отношение на цивилизационния ред.

Такова безумие е много трудно да се осъзнае, опише и разбере! Аз самата вече разбирам какъв чудовищен страх събужда в душите не друго, а именно тази убийствена двойнственост на тъмнината на Земята. Как е възможно да бъдем едновременно без парно и топла вода, без гориво за колите, и в същото време да ни водят към сателитни свръхтеххнологии, неивазивна хирургия или телепорторане? Това е абсурд! Това е блокиращо съзнанието противоречие, което се дължи само и единствено на едно нещо – ГЛУПОСТ, НЕВЕЖЕСТВО.

Вече съм сигурна.
Невъзможно е силите, които правят това и са държали света в тайните си задкулисни досега игри, да са умни и способни. Не, това са изключително невежи сили, които могат да бъдат опознати по интелигентността на всички, които ги приемат за нормално и добро развитие на нещата.
Всички тези хора, участващи в световния тоталитарен таен елит, са до един глупави и невежи и това го заявявам най-сериозно и най-отговорно. Може да имат дипломи и университети колкото си поискат, те не познават Живия Живот, нямат никаква светлина и нямат разум!

Всичко, което правят всеки ден на Земята, го доказва.
На практика, Земята преживява своя крах на илюзиите си за последните 2000 години. Защото това, което представлява досегашния ред от тогава насам, това е тъмнината на света, изгубена посока, празна от живот характеристика на обществения ред.

Да продължава властта в световен мащаб да бъде в ръцете на тези сили, е нещо, което представлява тотална заплаха за сигурността на цялото човечество и на планетата Земя. Това го знаят много добре всички умни и разумни сили в света. И идват времена, в които те ще се организират да управляват. И тези умни сили няма да управляват леко на първо време.

Властта в ръцете на глобалистите превърна обществата в каша. С това ще се спре, никой да не се съмнява! Всичко са превзели, отвсякъде ще бъдат изчегъртани! Независимо колко болка и страдание ще коства това на човечеството. Идват тези времена.

Успехът на тъмнината се дължи единствено и само на едно нещо – Хората я харесват и я избират! Това е закон.
Тези безумия, на които ставаме свидетели, успяват да съществуват и да бъдат налагани в живота ни само защото повечето хора харесват и избират точно това. Няма друга причина. Силата на тъмнината стои в силата на хората, които я употребяват.

Защо хората избират и харесват тъмнината, това е въпрос, чийто отговор представлява разказ за историята на Земята. И не е по силите на нито един човек. Затова аз ще маркирам само този факт и ще го оставя да си живее. Важното е друго. Важни са хората, които не желаят повече да живеят и ходят в мрака. Те сега се раздвижват необратимо и ще обърнат баланса на Земята. Именно чрез тях ще дойде властта в други ръце. Много сложен процес, но неизбежен и вече е започнал. Има сили, които вече се организират срещу глобализма в световен мащаб и ще се явят.

Дотогава ще продължи и царството на медиите, което сега е тотално тъмно. Но вече е пълно с мнения, доказателства, реакции на всички тъмни замисли и те са океан, който ще залее света като глобално цунами. Истината за света, за задкулисния тъмен ред, организиран от шепа хора, за техните зловредни политики ще излиза все повече.

Така че, като гледам всеки ден напъните на цялата тъмна машина по света и у нас да държи в плен човешкото съзнание, виждам колко повече отслабва с всеки изминал ден силата и. Безсилие я обзема. Впрочем насилието винаги е безсилие!

Анастасия Гешева