Власт от лицемерници!

Луковмарш все пак имаше. Не го спря забраната на общината, тъгата на американското посолство, подписките на наши и чужди. Декларативно възмутена, властта не предприе мерки срещу сборището. Отказът на Йорданка Фандъкова не означаваше нищо, МВР съгласува маршрута на проявата, полицията се погрижи всичко да мине гладко, а съдът – и законно. Загрижеността на американското посолство не притесни Борисов. Ако трябваше, от „Козяк“ щяха да вдигнат телефона. За благозвучие в декларация МВнР си пожела в бъдеще да не се случват неща от миналото.
ГЕРБ се похвалиха с неуспеха си да се справят с Луковмарш, а патриотите се снишиха – раздвоени между желанието да вдигнат ръка за поздрав и да се представят за демократи.
Власт от лицемерници! Осъдиха проявата, но си затвориха очите и позволиха тя да се състои. Разрешиха да се изплюят в лицето на държавата. Която е смокинов лист, зад който трудно може да се скрие каквото и да е.
Играта на фашизъм явно не притеснява властта, видиотила се в антикомунизма и джендърите. Ако не беше срамът какво ще кажат чужденците, щяха да мълчат като риби. Сега пошляпнаха с едната кунка, подбутнаха с другата и… си умиха ръчичките.

Ина Михайлова

Резултат с изображение за Луковмарш

http://duma.bg