ВМЕСТО ДА ВЛЕЗЕ С БЕЛЕЗНИЦИ В МС, КАСКЕТ ГЕШЕВ СЕ ПЪЧИ ПО ТЕЛЕВИЗОРА В … СЕЛО ОРЕХОВИЦА! СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!

Лъщи някаква физиономия на някой си Нойзи по bTV, който благодари на правителството и щаба, че избрали живота пред икономиката. Тъкмо да си измием очите против уроки, и хоп! – Хекимян прекъсва „интервюто“ – „извънредно“, щото се провеждала „извънредна акция“ в … село Ореховица, Плевенско.

Показват пътя към селото, заварден от качулати, като че ще арестуват всеки момент Боко Тиквата.

Предната вечер нападнали 90 годишен старец и ако ме разбирате какво искам да кажа, тая безумна акция е СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА.

Жандармерия, автомати, тъпи атрибути от пропагандния декор, а репортерката казва, че се очаквал на място главният прокурор и главният секретар на МВР. Като че са заловили Владислав Горанов със заровеното му имане от „паметни“ кинти.

Иначе даже репортерката не може да скрие, че ОТ ГОДИНИ във въпросното село нямало кражби и много редки били изобщо каквито и да е инциденти.

Да, ама Каскет Гешев очевадно е наредил – там, където има и един случай на набег на „битова престъпност“ – удри, пращай жандармерия, завардвай, идваме да се показваме по телевизора.

В същото време същият Каскет Гешев е глух и ням за ОГРОМНАТА КОРУПЦИЯ, КОЯТО РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА, НАЧЕЛО С ХУНТАТА, и пръстта си не мърда да предприеме каквото и да е по разкритията на Васил Божков, заради които във всяка нормална западна държава досега щеше да има оставка на финансов министър и правителство, и пълен арест с вип персони.

Това, което по дърварски нагъл начин демонстрира така наречената прокуратура е ПОДМЯНА на истинската реалност, в която живеем.

А на всичкото отгоре каскети и милиционери търчат СЛЕД „битовите“ престъпления и досега няма нито едно предотвратено!

Вместо с белезници прокуратурата да влезе в МС, тя завардва … село Оряховица, за де пъчи Каскет Гешев по телевизора.

Това не е държава, а кочина!

Веселина Томова

Afera.bg

loading...