Внушенията, че ГЕРБ са най-голямата партия и имат милиони симпатизанти никога не са били истина

Много е тъпо до вчера да си бил в кондицията на абсолютната власт – цели 12 години, или цели три мандата, да си се провалил с гръм и трясък, а да обясняваш на хората, че нямаш нищо общо с тия провали и да се опитваш да внушаваш, че ще поправиш катастрофичните си грешки.

Фундаментът на това безумно говорене и малоумно поведение се пропука още миналото лято, а на 4 април т. г. прозвуча финалният акорд. Бившите вече управници би трябвало, ако могат, да се преосмислят и да си дадат сметка, че ланският пейзаж е в минало свършено време.

Внушенията, че ГЕРБ са най-голямата партия и имат милиони симпатизанти никога не са били истина, а сега се вижда, че са една огромна лъжа. Аргументите за това са в новините и „Магнитски“ е само щрих и продължение на „Ало, Ваньо“, суджук гейт, магистралите, криминалните трансплантации, хаоса с коронавируса и пр. подобни престъпни безобразия.

ГЕРБ пренавиват пружината дотолкова, че много скоро пружината ще се скъса и ще цапардоса безмилостно мордите на мутрите. Трябва да си много тъп, ако не разбираш това.

Любо КОЛЬОВСКИ