„ВОЕННА ПОМОЩ“ ЗА УКРАЙНА

„Великолепно! Аз съм „за“! Гласувам с две ръце да изпратим военна помощ на Украйна! Такава, каквато предлага сайтът афера.бг – не, оръжие, не боеприпаси, не самолети, не системи за противовъздушна отбрана, а най-ценното – сърцати воини! Нека от цялата нашенска евроатлантическа пасмина формираме един отряд и със салюти да го изпратим на украинския фронт. Нека натам отпрашат и току- що допълзелите у нас „бежанци“ от пол мъжки. Защо са ви шествия и демонстрации в България, бе храбреци? Я развейте гордо украинското знаме в бой срещу тирана Путин! Побъркайте го от страх тоя „кремълски диктатор“! Ето – на помощ ви пращаме Киро Гениалното, астралния му близнак Асенчо, Мунчо Паси, Заков, Христо Иванов, Тафрата, Слатински, Дайнов и вся остальная. Вождът Винету също ще ви подкрепи с неколцина калени в битки гербопитеци.

Защо ще вият на умряло от екраните? Защо ще жужат оглушително в  кафявите медии като зелени тлъсти мухи в селски нужник в зноен августовски ден? Нека си ударят по една свастика на рамото и по един героичен профил на Зеленски с набола брада върху лявата гръд и неудържимо да препуснат към братята си от Айдар и Азов. Тъкмо днес долетя вестта, че на източния фронт има нещо ново: Искандер е обърнал в дим и пепел 100 украински военни и чужди наемници. Но няма страшно – от балканската колония на Херо Мустафа иде новата смяна от героични дърдорковци. Нали всяка “ нормална демократична държава“ трябва да даде своята помощ на братска Украйна!“

„За подслаждане на нощите на „нашите войничета“ ще им пратим стринка Елена Поптодорова от варшавското летище и кака Надка Нейнски – отдавна обръгнали евроатлантички. Толкова отдавна, че ЕГН- то им е почти археологическа находка, но България се гордее със своята древност.

Ами да – това е наистина чудесен начин да очистим земята си от тая зараза. От тая пасмина, която ограби и срина България. От тая мрачна кохорта, свикнала да вади кестените с чужди ръце и да приписва мерзостите си на българския народ.
Искате да воювате? Моля, заминавайте! Вие самите! Никой не бива да страда заради вашата подлост.

А дали айдарци и азовци ще се зарадват на тия храбри бойци? Едва ли. Там се стреля с истински патрони, падат истински бомби, взривяват се истински свръхточни ракети – а тая тукашна пасмина се състои от крадци, лъжци, парльори, шмекери и подлизурки. Тя само дрънка и мами – а в бой не влиза. Тя е решила, че бомбите трябва да се стоварят върху нашите глави. Доколкото съм чела, айдаровци и азовци разстрелвали такива поплювковци.

Е, български войнолюбци – там ще се окажете на два фронта. Между приятелите нацисти и вражеските руски денацификатори. И никой няма да ви прости.“

Така че онемейте веднъж завинаги. Подавайте си оставката! И престанете да сипете малоумната си скверн в ушите ни. Казах – баста!

Милена Върбанова