ВОЙНАТА ЗА НАШИТЕ ДУШИ

Пред очите ни се извършват престъпления срещу децата ни. Под егидата на толерантност и свобода на словото, гнусни скотове се опитват да наложат техните „ценности“ на децата ни. А ние трябва да стоим беззащитни и да не се намесваме, защото това е политнекоректно….

Вчера мравините са се опитали да рекламират гнусната книжка за деца в Пловдив. Слава Богу, е имало хора, които да се противопоставят. Но интересно ми е друго – как полицията, вместо да прибере тези мравини заради престъпления срещу децата и младежка, разгонва протестиращите!!! Що за ценности и еврогейски приоритети!

Време е да осъзнаем, ЧЕ ВОЙНАТА Е ЗА ДУШИТЕ НИ И ДЕЦАТА НИ! Пред нашата страхливост и безучастност те ги превръщат в едни от тях. Утре децата ни няма да имат семейства, няма да имат деца, няма да имат ценности. Ще ходят по прайдове с розови пера и ще отказват да мислят. Ще прегърнат евроджендърските идеи, които осигуряват на световните господари контрол върху света и ще се превърнат в част от управляваното стадо!

АЗ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯМ НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ДЕЦАТА НИ. И ПРИЗОВАВАМ ДЪРЖАВАТА, СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕЗИДЕНТА ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!

Елена Гунчева