Войната на Деситата насред Народния театър – Банова скочи от кревата на Плевнелиев до патриарха

Невиждан позор се разигра навръх Коледа в Народния театър „Иван Вазов”, където политици и звезди се събраха на благотворителния концерт на „Българската Коледа”. Вместо да премине под знака на добрата инициатива обаче, събитието бе съсипано от пошлата постъпка на любовницата на бившия президент Росен Плевнелиев – Деси Банова.

Синоптичката, прочула се единствено с факта, че е споделяла постелите на куп спортисти и известни българи, най-нахално се изтъпани на първия ред в официалната ложа. Безпардонната блондинка безскрупулно скочи от леглото на новия си богат мъж Плевнелиев и се настани редом с Негово светейшество патриарх Неофит, председателката на Народното събрание Цвета Караянчева и президента Румен Радев.

Позорът мигом стана централна тема на събитието, а предизвика и куп коментари в социалните мрежи. ПИК пък забеляза, че безцеремонната постъпка на напористата ВИП шантонерка възмути дори иначе не по-малко безпардонната втора съпруга на настоящия държавен глава Румен Радев. Първата дама, която е адашка на русото Деси от прогнозата за времето, й скрои капан, така че простотията и наглостта й да лъснат още по-видно. Радева предпочете да не седне на ВИП ложата, за да не й се налага да бъде сравнявана с ВИП шантонерката и вместо до президента, се настани доста встрани при по-обикновените гости.

Постъпката на бившата счетоводителка е напълно разбираема и й прави чест, въпреки че вероятно ще разпали война между бивш и настоящ президент. Макар и тя самата също да не блести с кой знае каква кариера и да се прочу единствено покрай втория си брак с Радев, тя поне е негова законна половинка и наистина не й приляга да дели ложа с прочутата с дългия си списък от известни и богати мъже Банова.

Моралният шамар от страна на Радева към синоптичката също е справедлив – русото Деси е време да си научи мястото и ако иска да придружава новия си богат мъж като официална дама по държавни събития, първо трябва да се пребори за титлата съпруга. Най-малкото навръх най-тържествения религиозен празник Коледа и пред очите на самия български патриарх Неофит е не само срамно, но и позорно да кокетничи и парадира с интимни ласки към Плевнелиев. Докато не му стане официална съпруга пред закона и обществото, тя е просто поредната бройка от любовния му списък и мястото й не е на първия ред.

Автор: Звездомира Мастагаркова

Резултат с изображение за банова плевнелиев

http://pik.bg