Войната срещу децата

Анонс:
„Млади любопитковци, питате ли се постоянно „защо“?
Интересувате ли се от всичко, което ви заобикаля?
Елате с нас на едно вълнуващо пътешествие из тайнствения свят на науката.
Знаете ли какво се случва с вас, докато растете? Защо напоследък постоянно сте раздразнителни, лесно се натъжавате и трудно се концентрирате? Какво предстои да се случи с телата ви? Започнал е особен период в живота ви – пубертетът… Ще научите какви са физическите промени, през които ще преминете… Ще прочетете и ценни съвети как да се предпазите от нежелана бременност и от венерически болести, както и колко важно е да бъдете отговорни и толерантни.
Предстои ви да откриете цял един нов свят – този на възрастните.
Най-добре е да четете тази книга заедно с вашите родители.
И така, готови ли сте?
Светът на възрастните ви зове!
Да потегляме!“
Това е рекламата на „Енциклопедия МАНГА в комикси. Защо? Пубертет и пол“. Тази книга е част от корейска поредица енциклопедии за деца в 15 тома от по 160 страници (общо 2400 страници). Година на издаване: 2016. Издател: ИК „Световна библиотека“, Александър Тренев. Тираж – над 40 милиона в целия свят. Художник – Хо Сун Бонг.
Стилът „манга“ не е това, което си мислите. Манга е японската дума за комикси и карикатури. Авторът на манга се нарича мангака.
И така:
„Младите любопитковци“ потеглят на „едно вълнуващо пътешествие из тайнствения свят на науката“.
И ето какво откриват там:
Епизод 1:
Училище. В дъното на коридора – две прегърнати момчета. На преден план разговарят две момчета, едното с оранжева коса, другото – със зелена. „Оранжевото“ момченце обяснява на „зеленото“: „Те са гейове“.
Същият коридор – две момиченца се държат за ръце.
„Оранжевото“ момченце (очевидно по-просветено) казва на „зеленото“: „А те са лесбийки“.
Двете момиченца ги чуват.
Момиченцето с червената коса (притеснено): „Гейове? Лесбийки?“. Момиченцето с лилавата коса (компетентно): „И двете думи означават хомосексуалисти…“.
Червенокоската (изумено): „Хомосексуалисти ли?“. После се разплаква и казва (очевидно към момченцата): „Вие ми се подигравате, че съм обратна?“.
Лилавокоската (успокоително): „Остави ги! Не виждаш ли, че се лигавят“.
Епизод 2:
Две момчета се държат за ръце и се гледат влюбено.
Грижовната мама обяснява на своето момиченце:
„Когато един човек обича друг, това е негово собствено право и избор. Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено…“
Епизод 3:
Умилен дядо казва на своя внук: „Моето момче, колко си пораснал“. Момчето протестира енергично: „Та аз не съм момче! НЕ! НЕ! НЕ!“.
Текст под картинката: „Някои момчета не приемат думите на възрастните и са убедени, че те не могат да се отнасят за тях“.
Едно момченце гледа замечтано подир едно момиченце и си мисли: „Ах, искам и аз да съм като нея“.
Текст под картинката: „Други момчета се прехласват до такава степен по момичетата, че даже искат да станат като тях“.
Епизод 4:
Едно момче се взира невярващо в огледалото (страда): „Аз не съм момче. Защо всички мислят, че съм“.
Едно момиче в недоумение: „Странно! Аз никога не съм се замисляла, че съм именно момиче“.
Грижовната мама: „Човек се ражда или мъж, или жена. Обаче има хора, които чувстват, че не принадлежат към собствения си пол, а към противоположния. Това са травеститите“.
Момиченцето: „Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни…“
Епизод 5:
Любознателно момиченце пита майка си: „Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета…“
Грижовната мама (убедително): „Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола…“
Момиченцето (уплашено): „Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче…“
Грижовната мама (успокояващо): „Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите…“. Докато произнася тези думи, грижовната мама намига с дясното око.
Епизод 6:
Невръстен родител (№ 1 или № 2 – не е много ясно) дундурка своето бебе.
Грижовната мама обяснява тази ситуация на малката си дъщеричка: „Напоследък отношението към децата майки се е променило и обществото ги приема“.
Момиченцето: „А лошо ли е ако родиш дете толкова рано?“
Грижовната мама: Това е въпрос на личен избор… Има едно нещо, за което аз бих могла да похваля твърде младите майки“.
Момиченцето (шашнато): „Ъ, какво е то?“.
Грижовната мама: „Защото не се страхуват да създадат нов живот въпреки неодобрението на околните“.
Сутрешен блок:
Издателят Александър Тренев: „Книгата е безценен помощник на родителя, да може да образова детето си по деликатни теми… Тази енциклопедия няма нищо общо с третия пол… Основното послание е толерантността“. И още: „На днешната дата (разговорът е на 2 февруари) германската армия капитулира при Сталинград. Ако не беше тази победа, ние нямаше да водим този разговор, защото обектът на тази книга щеше да е в крематориумите претопен или направен на абажури…“
По-идиотска интерпретация на Сталинградската битка не бях чувала.
Въпроси:
Кой е „обектът на тази книга“?
Децата като деца, каквито са – момиченца и момченца? Не.
Децата, насърчавани и манипулирани да сменят своя пол? Да.
Децата, провокирани да не са вече момиченца и момченца, а нещо трето, десето, хибридно, флуидно, джендъругодно? Да.
Децата, превърнати в обект и жертва на един джендър екстремизъм, на една тотална, изобилно финансирана джендър агресия – агресия на джендъристки НПО-та; агресия, мотивирана, подкрепяна и провеждана от световни и европейски организации; агресия, маскирана като толерантност, грижа, образование и възпитание, включително – като Истанбулска конвенция? Да.
Децата като обект на безотговорни и доходоносни джендър експерименти, след които тези деца никога няма да имат свои деца? Да.
Децата като опитни зайчета в лъскавите клиники за смяна на пола под мъдрото ръководство на някой съвременен, усмихнат и добродушен Менгеле? Да.
Родителите? Кои родители? Които биват насърчавани да насърчават децата си да сменят своя пол? Да.
„Войната срещу децата“
Това е 10-минутен документален филм на Family Watch international, субтитриран на български. Съдържа потресаващи факти за всякакви програми, стратегии и наръчници на ООН и негови подразделения, които под маската на образованието и толерантността „обучават“ децата как да станат „разнополови“, как да достигнат „сексуално удоволствие с еднополови, с неодушевени предмети, с животни и въпреки несъгласието на другия“. Програми и стратегии, основани на теорията на някой си д-р Кинси, който карал педофили да измерват с хронометър колко деца могат да постигнат оргазъм за 24 часа…
Спирам дотук.
Отделете 10 минути от скъпоценното си време.
Войната срещу децата не е само филм. А факт.

Велислава Дърева

http://duma.bg