Волен покани Джамбазки на бой по Фейсбук и му определи час!

Напрежението между коалиционните партньори на ГЕРБ Волен Сидеров и Ангел Джамбазки ескалира до бой в стил ММА. След като Джамбазки се скри и отказа да обясни дали е гей, както твърди партньорът му, лидерът на Атака го издирва през фейсбук, за да се сбият.

В духа на старите джентълменски традиции Волен и евродепутата ще трябва да се сбият, за да докаже по-нежният войвода, че е истински мъж, а не обратен.

Така иска Волен, но не е ясно дали Ангел Джамбазки се чувства наранен и ще желае да брани честа си. Ако боят между двамата кандидат-кметове се осъществи, за първи път в историята български политик ще доказва, че не е гей с юмруци. Волен обвинява Джамбазки, че пише доноси и сее интриги по негов адрес в Брюксел.

Наскоро Джамбазки призна по принуда пред Байрактаров, че не е ходил в казарма, въпреки, че по закон е трябвало да отиде. Скатаването от военна служба на политик, който иска да връща на думи казармата за децата ни, е меко казано странно и неприемливо.

Каня от утре, 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври.

Това написа лидерът на „Атака“ и кандидат за кмет на София Волен Сидеров в профила си във фейсбук.

Постът силно развесели социалната мрежа, потребителите се съсипват от коментари. Има разбира се и твърда партийна подкрепа.

Резултат с изображение за Джамбазки сидеров

bnews.bg

loading...