Волен се прави на ООН!

Волен се прави на ООН! И задава в кабеларката си въпроси ,вместо да действа. Два дни Воленчо се пита: „Нарушено ли е международното право с атаката в Сирия?”

Брей, какъв юнак, как не цепи басма!

И днес сменил питанката с констатация: „Атаката в Сирия няма юридическо основание!” Какво проникновение и гражданска смелост! В толкова страни трещят протести срещу ястребите САЩ, Британия и Франция! Атина – до нас, пращи от негодувание, а наш Воленчо пита и констатира неща, дето ги знаят вече в училището за бавноразвиващи. От една година само пита, никой отговор не му дава и не го бръснат за слива!

Първо, в стратегията на правителството Русия бе обявена за враг номер едно, а Сидеров ни лъга, че ще се направят промени. Трънки!

След това олигавиха с просташки коментари руския патриарх, а неговият авер във властта – Симеонов, направо се подигра! Сидеров настоя категорично да се извини! И Валери Симеонов гордо се извини с вирнат среден пръст!

Неговата телевизия си съдра задника да тръби, че Сидеров спрял Истанбулската конвенция, това била негова победа! Нови трънки! Ако не беше твърдата позиция на Светия Синод, ГЕРБ изобщо нямаше да се съобразяват с някакъв си Волен! Не случайно накараха Делян Добрев ,уж на шега, да подхвърли, че най-лесна е смяната му с Марешки! И тогава Сидеров направо пощръкля! И се уплаши!

Цялото му поведение е на опитна бяла мишка, но хвърля прах в очите на клетите си избиратели! Защо не ги изведе пред посолството на САЩ на протест?

Отговорът е ясен- защото е сладка софрата на властта! И на нея патриотите ще седнат пак , когато България отново се класира на четвърто място в света по футбол!

Стефан Северин

http://pogled.info

loading...