Време е да се подготвим за панихидата в памет на ГЕРБ

Носят се слухове, говори се, и то произнесено от мастити политолози и други политически врачки и гадатели, че ГЕРБ има шанс да оцелее, ако се намерят достатъчно мотивирани ГЕРБопитеци, които да направят преврат в шайката и свалят от главатарското място Бойко Борисов. Тази пропагандна прогноза никак не е случайна. Тя подсказва, че кризата в ГЕРБ е близо до степента на фаталност. Но е и намек, че без ГЕРБ в опозиция или на власт, България не може да съществува.

Пропагандната прогноза предупреждава, че никой няма право да посяга на ГЕРБ. Т. е. да оставим на мира и на свобода крадците на милиардите и съсипателите на България. Пропагандната прогноза е политическа логистика за спасяването на ГЕРБ и и цели спасяването да се превърне в знаме на шайката, без която България няма да има бъдеще.

Бих препоръчал на авторите на тази мракобесна програма да се върнат няколко десетилетия назад във времето и да проследят хрониките на разпада на СДС, БЗНС, БСДП, НДСВ и останалите позабравени и вече изчезнали партии и коалиции. И да не забравят, че само ДПС оцеля в първоначалния си вид с малки изключения, благодарение на хитрините на Доган. Но Бойко не е Ахмед. Без Бойко не може да има шайка. Време е да се подготвим за панихидата в памет на ГЕРБ.

Любо Кольовски