ВРЕМЕ Е ЗА ИЗБОРИ НА РАЗУМА И СЪРЦЕТО

Видя се дори от най-големите оптимисти, че това Народно събрание не става. То, не че предишните ставаха, но този път щетата е тотална. Да не казвам силни думи, ама Кирил Петков е по-злее от Станишев, Сакскобурготски, Орешарски и Борисов, взети заедно. Поне успя да натвори доста по-голямо количество поразии и глупости в управлението си.

Законодателството се прави ад хок, когато им трябва нещо спешно да се докажат пред САЩ. Обикновено се пише от Настимир Ананиев и прочие титани на мисълта. Не се спазват процесуални срокове, обществото обсъждане е сведено до пълен фарс, правото на силата, а не силата на правото управляват. Вредните решения като количество вече преминаха в качествено измерение на поредна национална катастрофа.

И този път ще трябва да избираме мъдро. Със сърце и мисъл за България. Чуждите не са по-добри от нашите. Харвард не е по-добър от Софийския университет. И ако кандидатите за политици на първо място в сърцето и ума си нямат България, не трябва да се допускат до властта. Достатъчно се лъгахте по медийнни розови балони, подставени проекти, мравини, трио и дуо пишман политици. Достатъчно се лъгахте по усмивки и лъжи. Красотата няма да спаси света. Вярата, морала и родолюбието ще го направят!

Време е 47-то Народно събрание срамно да отиде в историята. Оставило отпечатък като най-слугинското към американските интереси и най-неглижиращо българските национални интереси. Време е Петков с готвачката да хваща полета към Канада. Време е Лорер да се върне оттам, откъдето ни го натресоха. Време е някой да обясни на Нейното Превъзходителство Хероинята, че тук не е колония на САЩ.

ВРЕМЕ Е ЗА БЪЛГАРИЯ!

Елена Гунчева