ВРЕМЕ Е! „На Кафе“ да стане „Деси Банова АГ“

Отдавна предаването на плевенчанката Гала мина Рубикона на професионалната мярка и от два часа време за скучаещи домакини и майки кърмачки премина в сферата на угодническото приклякване. С леко навеждане за пълно разкритие.
Откакто влюбените гълъбчета Росен Плевнелиев и Деси Банова „разкриха“ чувствата си „първо-единствено-доверително-и-само“ при Гала, тв водещата се превърна в будоарната дружка на своята вече бивша колежка в Нова телевизия. А пък откакто и Десито сподели, че очаква рожба от експрезидента, нещата съвсем порозовяха.

Ето защо предлагам „На Кафе“ да се прекръсти на „Деси Банова АГ“. С трепет следя втория триместър на Плевнелиевата изгора.

Вълнението около предстоящото раждане трябва да бъде повсеместно, напоително и заразително. Щото едно е да си плащаш на гинеколог да ти гледа анатомията, друго е да шариш на Гала и компания да я свежда в достояние на целия клет народ.
То не са трепети, то не са вълнения. Сякаш блонди Банова е единствената бременна жена по нашите географски ширини, сякаш й е за сефте и сякаш носи не поредния наследник на Роско Плевнелиев, а националното богатство и бъдещ непреходен гений.
Дай Боже всичко да си мине по реда – и двамата да бъдат щастливи и горди родители. Ама байгън ми иде това пресладено „На кафе“.
Защото прехвърли ли аршина мярката, замирисва не на кафе, а на жълто току-що изцвъкано нещо.. Каквото ще има в памперсите на бъдещото отроче на Банова.

Автор: Екатерина Петрова

ВРЕМЕ Е! "На Кафе" да стане "Деси Банова АГ"

http://pik.bg