ВСЕКИМУ – ЗАСЛУЖЕНОТО!

Днес едно българско корумпе има рожден ден! И явно убеден в пълната си безнаказаност и всевластност, се заканва да съди всеки, който си „позволи да прекрачи границата“, тоест да не повярва на лъжите му и да си позволи да пита откъде на държавна работа се събират пари за седем апартамента и то при силни и основателни съмнения за корупция.

И понеже съм християнка, знам, че Бог праща на всеки възможност да се покае и да осъзнае грешките си на този свят. Защото след това ще е късно. Та му пожелавам на рожденника тук да получи наказанието си. По справедливост, не по закон, защото законите си ги е правил той така, че да бъде безнаказан.

Най-лошото при престъпната шайка е пълното отсъствие на срам. Те се гордеят с корупцията и престъпленията си срещу България! Парадират с тях. Възмутени са, че не им вярваме! Прекалиха!

И същото това корумпе няколко пъти заяви, че предстоящите избори май месец са генерална репетиция за местните. И ще са показател за оценката на управлението на шайката. Нека много добре да запомни тази мисъл! За да започва отсега да си пише оправданията за пресконференцията в края на изборния ден. Защото този път ЩЕ БЪДЕ РАЗЛИЧНО! НЯМА ПОВЕЧЕ ДА БЪДЕ ТАКА!

Елена Гунчева