Все повече теории на конспирацията се оказват пълна истина, а твърдяното за истина се оказва една голяма измама!

Все повече теории на конспирацията се оказват пълна истина, а твърдяното за истина се оказва една голяма измама!

Много хора ми пишат и търсят съвет как да се спасят от новия вирус? Да, правилно сте прочели – НОВИЯ ВИРУС!

Скоро всички ще разберем, че той е истинската заплаха и е надвиснал като дамоклев меч над всички нас. Този вирус се нарича БЕЗПОМОЩНОСТ и много яко е заразил новите ни управляващи!

Заразени от този жесток вирус, те са делегирали правото за управлението на държавата ни на незнайни девойки, които изпълняват ролята на ПР-и (ПИАРИ) и техни говорители.

Управлението на държавата се извършва с красиви статийки и снимчици във Фейсбук, под аплодисментите на замаяни люде, които смятат, че по този начин ще се харесат! Вирулентността на вирусът „БЕЗПОМОЩНОСТ“ започва да се разпространява с бясна скорост и първо покосява знаещи и можещи хора, които искат да помогнат със знанията си и опита си!

Вирусът „БЕЗПОМОЩНОСТ“ вече покосява цели общини, които тънат в мрак, а скоро ще започне да покосява и цели болници и училища, които ще изпаднат в невъзможност да си платят тока!

Вирусът „БЕЗПОМОЩНОСТ“, който сериозно е заразил управниците ни, вече сериозно покосява дребния и средния бизнес, както и цеховете на големи предприятия!

Надявам се, че вече осъзнавате колко опасен е вирусът „БЕЗПОМОЩНОСТ“ и как благодарение на гръмки обещания и популизъм покосява все повече честни и почтени хора и унищожава завинаги семейни бизнеси!

Иска ми се да извикам на висок глас – КАЗВАХ ЛИ ВИ АЗ, но това вече няма никакво значение! Днес, важният въпрос е – има ли спасение? Спасение има и то зависи от нас самите! Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров