Всички познавате и ако не, виждате с очите си калинките на ГЕРБ

Всички познавате и ако не, виждате с очите си калинките на ГЕРБ. Изпълзяват една след друга по телевизиите, а коефицента им на интелигентност е почти равен с този на бащицата им. Това вече е ясно на всички и безспорно е безкрайно дразнащо!

Големият проблем, обаче, е алтернативата на това явление. От известно време събирам имена и изследвам назначения на управленски постове на калинки на БСП, лично Радеви, около Радеви и още много други, които се пробутват покрай някои стари и съвсем нови политически субекти. Проверявам в дълбочина всяко едно от имената без да се съобразявам с високопарните им публични характеристики и какво мислите откривам?

Пълна калинкизация на републиката! Тотална.
––––––––––––––––––––––––––––––––
Ако ще заменяме синя калинка с жълта, червена и многоцветна , всъщност всички си губим времето. И докато загубеното време за лоялните граждани се измерва във време за оцеляване, не така стоят нещата при политическите престъпници. Ненаказаните и неосъдениете! Тези, които се крият зад разни държани постове, партии, движения, инициативи и други проекти, но са причината за пълната деморализация и деградация на цялото ни общество.

Както Европа, така и българските граждани поискаха съд, конфискации и затвор за политици от висшите етажи на властта! И очевидно няма да получим подобно нещо! Това наше искане се заменя с конфетна политика по смяна на една калинка с друга и изместване на един псевдоскандал с друг. Това е всичко, което ни се предлага на манежа.
––––––––––––––––––––––––––––––––
Като чуя вече гласа на поредния „полит-генерал“ и се обривам. Ебаси боклуците.

Николай Марков