ВСИЧКИ СОРОСОИДИ НА МЕЗЕТА

Е, писна ми от соросоидната сган. Вместо да се спрат и да помислят, че заради техните абсурди България отива по дяволите, те настояват отново да са във властта. С пяна на уста и нездрав блясък в очите ни убеждават, че извън евроатлантическите ценности друго няма и ако не вярваме в тях, ей ся ще ни удари гръм и земята ще спре да се върти.

За соросоидната сган /СС/, прайдовете са нещо много хубаво. Ако в тях участват деца – това е върхът на либерастията и те са щастливи. Участващите в партийни листи пък се кълнат в най-милото си, че първата им депутатска работа ще бъде да узаконят еднополовите двойки и да им позволят да осиновяват деца. Задължително с толерастия към ония търтеи, които издържаме от тридесет години!

Такива ми се репчат и пенят, че сме били русофили, а това било дъното на цивилизацията и вселената изобщо. Това, че те интересува само България, в СС – мозъчетата не влиза. Толкова са свикнали да продават националните ни интереси и са с толкова издухани мозъци, че дори не осъзнават, че правят проекция на собствените си действия и към другите. Явно не осъзнават, че човек може и да е изправен и да не се кланя на изток или на запад. Просто малко достойство. Ама се иска акъл и съзнание, за да го разбереш. И не всеки, който е срещу САЩ, е за Русия и обратното. Винаги казвам, че България има интереси! И ще ги защитава срещу всеки!

На соросоидите, захлебващи от чужди държави и организации, най-големият им страх са родолюбивите българи, които осъзнават какво се случва. И се противопоставят. Ние за тях представляваме най-голямата опасност. Защото ще им спрем финансирането и ще отговарят за предателството си. Защото знаем кой им плаща да продават Родината си. Защото знаем откъде са им парите за лъскавите билбордове и неистовата кампания по медиите.

Соросоидите постоянно са пред очите ви и ви убеждават, че те са нормалните. Под маската на загриженост, демокрация и толерантност, унищожават не само България, но и западната цивилизация. Тяхната цел е нашето унищожение – на история, култура, ценности, семейство и деца. Всъщност, винаги в такива случаи си задавам въпроса: „Cui bono?“. Мисля, че всеки мислещ човек ще си даде сам отговора!

Елена Гунчева