Всички станаха Софиянци,но Софиянци ги няма..

В неделя ще свърши и второто по важност събитие за тази година!
След Безумно Успешното Европредседателство, в което решихме всички световни проблеми,но нито един български, ще закрием и световното по футбол!
Няма значение кой ще е шампион,дали Хърватска или Франция,защото и двете държави стигнаха до тук Благодарение на ГЕРБ и очаквано Бойко и Цветанов ще си разменят по един часовник за добре свършената работа!
А нормалният български гражданин ще се юрне към морето,ще бърза към Държавните плажове, които от 25 години се стопанисват от едни и същи Мутрагени,за да даде своята лепта към тях за чадър,шезлонг и някое Мохито!
Ще си даде от спестените с къртовски труд левчета за да спи в честно построените хотели на ДПС,Милен Велчев и същите тези мутри с плажовете, а пътувайки по новата магистрала, която се ремонтира за амнайсти път в последните 5 години(Пак с нашите парички),нищо че би-трябвало да е в гаранция,ще спре на всички бензиностанции за да потърка билетчетата на Пеевски и Божков, че и за тях да остане нещо от спестените парички!
Ще изпие всеки останал лев в дискотеките на КОЙ,пак на Мутрите докато гледа как същите тези Мутри спират с луксозните си коли и десетките си охранители, а в комплект с тях ще се наслаждава на Силиконовото бъдеще на България!
Десетки хиляди български момичета живеещи в сбърканата мечта, че може да станат Мутреси,се кълчат под цигански ритми до сутринта, а самите цигани се смеят отстрани, харчейки с лекота социалните парички, които пак са взети от нашите джобчета!!
През деня от плажа обаче,ще даде поне един Лайк за протеста на майките на деца с увреждания,а вечерта на масата в кръчмата ще напсува смело Герб, Дпс, Бсп, Патреотите и другата гнусна политическа сган, и с това ще е изпълнил Гражданският си Дълг!!
Все пак е отишъл на 19.02 и на 03.03 да поднесе цветя на някой паметник, бил е горд Българин за два часа през тази година!
А Босият,той да си Мре!!
Че кой го кара да гладува, заради някакъв си Московски?
Че той Министъра си работи добре, Бдж-то си е както преди (все пак още има неизгорели влакове),ДАИ също са си добре (все още има няколко Некорумпирани служители),но ще ги уволни и тях..
Та така ще мине и това лято с един умрял за този умиращ народ човек и няколко безпаметни нощи,така се прави ПИР по време на ЧУМА..

Всички станаха Софиянци, но Софиянци ГИ НЯМА…

Иван Иванов

Снимка на Ivan Ivanov.

loading...