Всичко свърши, Демокрацията в България Умря!!

Сега се чудя от кой да ме е срам повече,от гнусните депутати или от мълчаливите,търпеливи,страхливи непукисти наречени Народ?
Знам, че не ви пука, то няма и за какво:
Децата ви се друсат,един път с амфети и тревичка,втори път на Мазните Кючеци!!
75% от Циганите живеят на ваш гръб, но на вас не ви пука, защото сте свикнали да издържате 240 Депутата и още 1000 Ретро бизнесмени, мутри и крадци!
Не ви пука, че полицията работи за Дилърите, че Съдии и Прокурори са Корумпирани, че Всички ви Чукат,не ви пука, защото сте Мазохисти и обичате да ви е Гадно!
Работите за крадците,теглите кредити от техните банки, за да си купите апартаменти от техните строителни фирми, отивате на море в техните хотели, а вашите деца им работят за 500лв на месец!!
Чукат ви от Герб,от Бсп,чукат ви с Воля,с Патриотизъм,чукат ви Десните бивши комунисти и левите ултра демократи!
Чука ви Бареков,Кунева,Яне Янев,Костов,Станишев,Орешарски,Чука ви градската десница и селската левица, чука ви и Симеон, скоро ще ви чукат и неговите наследници за земите, които им дължим!
Но вие сте спокойни, защото всички тях ги Чукат Либералите от ДПС, Доган и Пеевски, Цацаров и Данчо Ментата чукат всичко,те са истинските Манафи, които чукат за кеф!!
А вие се мислете за Софиянци, нищо че до миналата година си бяхте на село, днес вече сте играчи, татуирани, насмъркани, заобиколени от силикони,потънали в кредити и напълно неосъзнаващи,че всъщност не сте градските Чукачи, а Чукащите ги свирачи!!!
А най-готините са от Цска и Левски (да ме прости Дякона,че му осквернявам името), тези са върха на сладоледа, много са смели, докато Неграмотните цигани чукат бабите и пребиват дядовците им, докато хиляди чисти българи се продават на ДПС, тези Ултраси се бият едни с други, псуват се по фейса и се мислят за силни!
Това не е Държава,това не е Народ, дори не сме и Плява, а Животни впрегнати в хомот!
Утре като изтрезнеете,да си пуснете телевизора и да гледате Беновска, Коритаров, Антон Тодоров, Харизанов, да слушате как цял свят искал да убие Гебрев, докато Тома Биков ви обяснява как Бойко е спасил света от Извънземна инвазия!!
Вече не ме е срам, че съм Българин, защото вече няма България..

Иван Иванов

Снимка на Ivan Ivanov.