Всяко публично изявление на Главатаря на шайката ГЕРБопитеци предизвиква у мен възклицанието „НЕ! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!“

Всяко публично изявление на Главатаря на шайката ГЕРБопитеци предизвиква у мен възклицанието „НЕ! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!“. И не преставам да се удивлявам на способността на този организъм да изрича грандиозни лъжи, да разпространява измамите си, въоръжен със самовнушението си, че говори истината. Ето какво е написал в профила си Главатаря преди броени часове:
„Инвестициите в модерни технологии и непрекъснатата квалификацията на медицинските кадри остава водещ приоритет в програмата на ГЕРБ. Това заявих по време на среща с работещи в здравния сектор в Бургас. Подчертах също, че грижата за здравето на българските граждани е първостепенна задача, която можем да постигнем само заедно.“

Абе, Бойко! Абе, пиле шарено! Не знаеш ли, не си ли чувал, не са ли ти казали колко лекари, медицински сестри и фелдшери са напуснали България, особено през годините на безобразното ти самоуправство? Кого лъжеш? Ако не си наясно на какъв хал е здравеопазването у нас, питай сестра си, която ти е кака, ама ти вика батко! Дипломираните медици в голямата си част хващат пътя и изчезват от държавата, която ги е образовала, защото условията, при които ни здравеопазват, са непоносими и отвратителни. Не ми ли вярваш?

Питай професорите Балтов и Ангелов, дето ти бяха депутати и министри! Това твоето не е демагогия. Това е сквернословие!

Любо Кольовски