Второто място ще се окаже непостижима мечта за ПП, тези жертви на собствената си некомпетентност

Както знаем, добре платена армия от всевъзможни съветници и пи ари обслужва нещото, наречено ПП. Няма никакъв спор, че това са най-бездарно похарчените пари. Или въпросните „специалисти по връзки с обществеността“ имат ментални проблеми или смятат клиентите си за такива. „Направихме първите стъпки“ и „да си довършим работата“ са безобразно глупави слогани, които не биха могли да привлекат вниманието дори и на децата в детската градина.

А да обясняваш как „ние сме млади политици и ще пенсионираме вас, старите“ и в същото време да сложиш за водач на листа „младежа“ Бойко Рашков, показва тотална нищета на интелекта.

Най-смешното е, че явно активистите на ПП са научени как трябва да повтарят до откат тези глупотевини и влагат много усърдие в рецитациите си. А колкото повече се стараят, толкова повече им личи, че разстоянието между тях и способността за мислене е колкото от България до Канада.

Няма да спра да се изненадвам как формация, съставена от хора, които не притежават нищо друго освен хипертрофирано его, може да бъде втора в социологическите проучвания. И нещо ми подсказва, че в крайна сметка второто място ще се окаже непостижима мечта за ПП, тези жертви на собствената си некомпетентност.

Петър Волгин