ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ПЕНСИОНЕРИТЕ БЕДСТВАТ И ГЛАДУВАТ С ПО 700 ДОЛАРА ПЕНСИЯ!

Хуманитарна криза, дължаща се на кръволока Мадуро, докара пенсионерите във Венецуела до глад и мизерия само със 700 щатски долара пенсия. Срамота! Как успяват да оцеляват! Прав си Хуйайдо, това е геноцид спрямо венецуелския народ!

И как може, инвестициите в образованието за 18 години са увеличени САМО 38 пъти! Срамота! А ООН даже са ги наградили за справяне с недохранването! Мръсници! Затуй значи не подкрепиха американският, сори, демократичният самоизбран президент Хуйайдо!

И откъде накъде петролната компания на Чичо Сам няма да си изнася печалбата от Венецуела и той няма да налага ембарго, когато се опитват да го спрат? Че нали е всеизвестно, че САЩ са световният демократичен полицай, бдящ денонощно над нашия жизнен стандарт. Най-вече там, където има петрол, пазят някой да не го открадне, грижат се, значи, за населението, ако трябва, с бомби и танкове ще се погрижат!

Добре, че в България няма такива тирани и кръволоци, че не знам каква трагедия и мизерия ще бъде минималната пенсия да бъде 700 долара. Срам! Как ли ще оцеляваме! Ама там като са ги докарали до такова положение, да се оправят! Тирани с тирани! Трябва САЩ да навлезят с военна подкрепа за Хуйайдо, за да могат и те, горките венецуелци като нас да благоденстват под грижите на „стратегическия“ си господар!

Елена Гунчева

Снимка на Елен Гунчева.

loading...