Във връзка с множеството задени въпроси към Българска Легия Антимафия , правим следното изявление и питаме Институциите на Република България

Във връзка с множеството задени въпроси към Българска Легия Антимафия , правим следното изявление и питаме Институциите на Република България:

Вярно ли е че, количеството кокаин е един тон . Вярно ли е , че тези 1 000 килограма, са разделени на две пратки по 500 килограма ?
Вярно ли е, че цената на покупката е около 10 000 долара на килограм, което значи, че са заплатени 10 000 000 (десет милиона) долара за цялото количество?
Вярно ли е, че от тази сделка посредникът е спечелил 3 000 (три хиляди) долара на килограм за доставката с кораб от Южна Америка?
Вярно ли е, че българските участници в сделката са платили относително висока цена от около 10 милиона долара, защото не са ги пуснали до производител?
Вярно ли е, че пратката е разделена на две части, като една част от нея е минала през ВАРНА , а друга част през ПИРЕЯ, за да стигне до София ?
Вярно ли е, че още в самото начало стоката е заплатена с нещо като „револверен акредитив“ с три вноски?
Първата е платена при самата поръчка на количеството стока и или при отпътуването на стоката от отправна дестинация?
Вярно ли е, че втората вноска от „акредитива“ е платена при пристигането на стоката в МОРСКАТА страна изпращач – ЕКВАДОР и БРАЗИЛИЯ, а третата окончателна вноска е заплатена, когато „корабът-транспортьор“ напуска пристанищата в Южна Америка?
Вярно ли е, че плащането се е извършвало на два пъти (през малки сметки към голяма, така наречената паяжина), като болшинството сметки са в офшорни зони на три локации , за да се избегнат кореспондентските БАНКИ и разузнавателните службите седящи зад тях?
Вярно ли е също така, че след това обратният път на парите е същият – от голяма към МАЛКИ сметки на посредника, а посредникът плаща КЕШ част от сумата ?
Този канал на ХНА, РГН и ДНС ли е ? Същите са известни като близки бизнесмени на властта. Това не са инициали на имена ЕСТЕСТВЕНО.
Вярно ли е, че в резултат на случилото се ще „изгорят“ хората, отговарящи за логистиката от България към ЕС и АЗИЯ ( ЛИВАН – СИНГАПУР)?
Вярно ли е че наркотикът от България минава през СЪРБИЯ за Европа с крайна дестинация- ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ и ХОЛАНДИЯ, защото имат „недоразумение“ с партньорска служба със силни позиции в Албания и Косово?
Вярно ли е, че косоварите на „ЗМИЯТА“ твърдят, че не работят с РГН и ДНС?
Вярно ли е че парите 50/50 са на двамата, като логистиката до България е дело на ДНС? Същевременно част от логистиката минава ли и през МИЛАНО?
Вярно ли е, че другата дестинация към Азия е Сингапур и/или Ливан и като евентуална транзитна страна е ползван Ливан заради неговата банкова система?
Вярно ли, че прогнозната печалба е била около 20 000 (двадесет хиляди) долара на тон, което прави над 20 000 000 (ДВАДЕСЕТ МИЛИОНА) долара печалба?

За съществуването на този канал и лицата, които го контролират, Борисов е уведомен официално още на 25.06.2019 г., а също така и на 01.08.2019 г.

Напълно логично идват и следните въпроси:
Как кокаинът е влязъл на територията на БЪЛГАРИЯ и на кои дати ?
Какво са „работили ГДБОП и ДАНС, че са проспали пратката?
Какво „работят“ Гранична Полиция и Агенция Митници на тема противодействие на наркотрафика?
Как е възможно СДВР и 07 РПУ да „проспят“ 40 килограма кокаин на територията на Студентски град?
Как българските власти и техните партньори в САЩ и ЕС са проспали финансовите преводи за покупката на стоката , както и покриващата я търговска сделка?
Какво мисли по въпроса ЦЕНТРАЛАТА на Интерпол?
Какво Мисли по въпроса клона на Интерпол – Италия?
Как се е осъществила ЛОГИСТИКАТА до България и от България към ЕС и АЗИЯ от ЕДИН човек според изказванията на СДВР?
Къде са Партньорските служби , с които според БОРИСОВ работим с синхрон? Защо не са ни предупредели за този канал? Може би чакат крайни дестинации , както и крайни парични потоци от крайни клиенти?
Какво е общото между говорителката на Софийска Прокуратура и Ръководството на Агенция Митници? Ако има замесени ръководители от Агенцията то , говорителката на СГП не е ли в конфликт на интереси?
Според изказване на СДВР и СГП „за сега няма данни за други участници в този канал“ .

Ние продължаваме с питаме:
Как точно един човек внася такова голямо количество наркотик от Южна Америка?
Как точно само един човек осигурява ЛОГИСТИКАТА от Южна Америка като начални преговори, договорни отношения за цена и качество , банкови преводи, транспортна логистика до България, а също така депа за съхранение в България , транспортна логистика от България към ЕС и АЗИЯ , банкови преводи към България?
И един от най-важните въпроси: От къде е първоначалната инвестиция и препоръка към производител, за да е възможна покупката за такова количество кокаин (97%)? Същият въпрос е актуален и за схемата за продажбата на вече разредения в нови разфасовки кокаин, готов и пакетиран за експорт.
Как лицето организирало само канала според СДВР, гарантира редовност на доставката във времето и гаранция на качеството предложено с първоначалната мостра към последната доставка ?
Как и къде един човек може да осигури склад за такова количество, в който самостоятелно да разфасова и разреди до точно определена чистота и грамаж кокаина?
28.05.2020 г.

Григор Здравков

Снимка на Grigor Zdravkov.

Снимка на Grigor Zdravkov.

loading...