„Възкръсна един от най-могъщите Тайни Ордени*

Забулените в мистерии и тайнственост ордени са вълнували и продължават да вълнуват любителите на конспиративни теории.

Дали те управляват света все още никой не е доказал, но едно е ясно в тях членуват части от елита на всяка една държава. България естествено не прави изключение.

В България възкръсна масонството след 70 години забрана, възкръсна Орденът на Тамплиерите и редица други Братски Организации или както модерно са наричани „Тайни Общества“

Преди време в Предаването „Новото Познание“ бе зададен въпроса „Ще възкръсне ли най-могъщия таен орден?“ Тук авторът има предвид ПРИОРАТА НА СИОН. За незапознатите ще поясни, че
,Prieure de Sion“, или Сионският приорат, може би е едно от най-старите и най-могъщите тайни общества в историята.

Твърди се, че той е движещата сила зад създаването на могъщия Орден на тамлиерите, и документите показват, че сред миналите водачи на Приората са такива имена като Леонардо да Винчи, Робърт Флъд, сър Исак Нютон, Виктор Юго и художника Жан Кокто. Отбелязват се двадесет и шест велики магистри, простиращи се в неколкостотин години история.
Свобoдно Слово научи, че от 2020та година Приората на Сион е „инсталиран“ и работи в България, както е видно и от Официалния сайт на Братството.
http://www.prieure-de-sion.com/4/commanderies_and_chapters_1162238.html
Като видимо Българското подразделение на Приората е с висока позиция, като се има предвид отреденото название National Chapter.

Само можем да предполагаме кои са членовете и колко на брой са те.