ВЪЗПИРАМЕ МЕРАЦИ

Нарцисизмът е сериозно отклонение. След като огря Територията и Белия дом, днес Борисов се изживява като балансьор между Запада и Русия, между НАТО и Путин. Слушайки изявлението му, човек остава с неясното впечатление, че само напъните Борисови са предпазили света от Трета световна война.

Разбираме, че се нареждаме веднага след САЩ с разходите си за отбрана /то техните не са за отбрана, а за нападение, ама нейсе/. Бедна България се въоръжава. Както поясни Премиерът-Слънце – за да сме силни и да възпираме мераците. Кой точно има мераци към нас, не разбрах.

След като каза, че Крим е отляво, Истанбул отдясно, а изотзаде – Косово, заяви, че докато има НАТО, не се притеснявал за нашия суверинитет.

Заяви, че иска да сме най-сериозният фактор в Черно море и региона /Путин и Ердоган харесват това  /, Явно нито акъл, нито образование могат да го спрат да се изложи като кифладжия навсякъде.

Ние плащаме един милиард лева на година вноска към НАТО. И около 1,2 милиарда лева вноска към ЕС. Та колко ли самолета можем да си купуваме и то доста по-евтино на година, ако не сме там. Защо например не попита Сърбия колко плати за руските самолети и техника? Или Ердоган за ракетите?

А сега си представете Борисов – Балансьора между НАТО и Путин!!! Представихте ли си го? Господи, запази ни живи!

Елена Гунчева

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.
loading...