Възраждане са царе да си създават излишни врагове. И да не могат да направят преценка за хората

Забавно е нивото на опорките на Израждане. Пращат цели орди от орки и тролове на страницата ми, където, точейки лиги от бяс, ми обясняват как никой не се интересува от мен и съм никоя. Публикувам какво е казал Божествения за едни хора, които определя като подчовеци, а те ме обвиняват, че съм злобна и жестока. Обикновено троловете им или са с логото на Израждане по снимките, или котенца, цветенца и листенца. Обикновено коментарите са копи-пейст.

Добре, де, приемам, че съм никоя . Защо тогава хвърляте толкова тролски ресурс срещу мен, който ви трябва за други, предизборни цели. Забравяте, че бях вътре в поверителните ви групи /а и до някои все още имам достъп/, като знам тролските ви орди как се насъскват и как им се дава обект и опорка за тролене и докладване. Елементарни сте. А тази, която уж е професионалист, дори не осъзнава абсурдността на това, което правите. Като съм никоя, не висете като сополи по профилите и страниците ми.

Аз дори един коментар не съм написала на страници и групи на Възраждане, нито пък идвам на профили на възрожденци да ги обиждам. Това е разликата. На моя си профил мога да публикувам каквото ми душа иска, стига да спазвам стандартите на Зуки. Това, че не ви харесва истината, е ваш проблем. Ако съм никоя, защо се притеснявате? Нали всички са ме забравили и никой не ме чете. Защо през пет секунди трябва някой от вас да идва да ми казва, че сте ме забравили?!? Нещо логиката се губи, ама вие никога не сте били силни по мисленето.

Аз поне каквото и да казвам, го казвам с лицето и името си. Не плюя анонимно. Готова съм да изложа аргументи в защита на мнението си. Това как изглежда Костя, какви са му децата, бившата и настоящата, не ги коментирам, за разлика от помията, която вие изсипахте върху мен за външност, физиономия, мъж, деца и роднини. Разбирам защо го правите, защото иначе трябва да отговаряте на въпроси, които хората ви задават. По-лесно е да компрометираш източника на информация, отколкото да се чудиш как да опровергаеш истината.

Злобата и комплексарщината на хора, на които съм помогнала, са показателлни за тях, а не за мен. Възраждане веднага изтриха всички мои публикации, снимки и видеа от Народното събрание с мен. Аз не съм махнала снимките с тях, защото това е част от историята ми. Който разбрал – разбрал.

Нивото се вижда. Точно Костя ме обижда на баба и стара и злобна женица. Обвинява ме, че съм предателка /на кого ли, на него клетва за вярност не съм давала/, че съм купена, че съм била такава и онакава. Но не дава отговор защо листите му са пълни с аутсайдери и маргинали, не дава отговор къде е прибрал парите от безотчетните и членския внос. Защото за тях има публична информация, че са при него. А отчет няма……..

Възраждане са царе да си създават излишни врагове. И да не могат да направят преценка за хората. Не всеки ще се уплаши от тях и не всеки ще мълчи, за да не се опръска с тинята, която представляват. Защото истината трябва да се знае. Но те ще го разберат по най-трудния за тях начин.

Елена Гунчева-Гривова