В България, бивш министър на образованието и науката съм сигурен, че заради власт е готов да стане главен мюфтия… Заради власт!

Поредният цветист статус избълва в личния си Фейсбук Иван Лаcкин. Този път гневът на актьора с поразяваща уста е породен от имената в новите депутатски листи за предсрочния парламентарен вот на 26 март.

Верен на себе си, Ласкин не спестява нищо на мераклиите за власт и ги „захранва” с изобилие от обидни квалификации и ругатни.

Ето и пълният текст на скандалния статус:

„Приятели, мисля, че новоизлезлите листи на някои партии са съставени от Уолт Дисни! Моля ви, гласувайте за приятеля ми Витков – той поне е качествен идиот, а не некачествен. В България има само една партия и тя е НДВ ( Накъде Дуа Ветаро)!

Баси продажните лайнояди се изцвъкват от нищото! Толкова ме е гнус от жаждата за властолюбие в тази страна. Мухлясали министри от 90-тото минало, изкачат като кокичета от снега, и то с мухлясали тъпоумни властолюбни жажди и нагло ни припомнят за продажните си личности. Окепазени карикатури на „прехода“ се появяват като херпес. Конформистки лайна с петполюсно политическо поведение и генетично заложено предателство!

В България, бивш министър на образованието и науката съм сигурен, че заради власт е готов да стане главен мюфтия… Заради власт! Изроди нахални…. На добър час……”

Резултат с изображение за Иван Ласкин

pik.bg