В България, уважаеми граждани, само властта има право да работи без касови апарати

Внимание!

В ход е разпоредена секретна правителствена акция на мафията, под ръководството на НАП. В София, скоро и в страната, ще вършеят нападжийски банди, които формално проверяват издаването на касови бележки, но на практика с тях вървят и други държавни рекетьори, които проверяват всичко. Абсолютно всичко! Масово се закриват обекти.

Целта е приключване дейността на малките търговци, досещате се в чия полза!!!

В България, уважаеми граждани, само властта има право да работи без касови апарати. И без никаква друга реална отчетност…

Над 80% от българските граждани живеят под прага на бедност в ЕС, при цени по-големи от тези в съюза. Качеството на живот е унизително ниско, а върху повечето социални слоеве се прилага истински скрит геноцид. Здравеопазването е пълен апокалипсис, следствие на огромни финансови злоупотреби на властта; армия и съдебна система не съществуват, а икономиката е вече с вековни задължения. Умират стотици хора на ден, лишени от елементарен стандарт на живот и лично достойнство!

На този фон, загладили косъм мазни политически престъпници и пажовете им ни обясняват от луксозните си мерцедеси и лични самолети, че България е новото икономическо чудо на континента. Управлява политическа мафия!
……………………………………………………………………………………………………….
Запомнете от мен: Борисов е сивият кардинал, който на практика възроди култа към комунизма в България. Той налага антидържавна политическа методика,имаща скрити цели. Този процес ще отключи и антитезата – фашизма. Българските граждани не вярват вече в силата на демокрацията, което е търсена цел, а целият национален капитал е концентриран в няколко човека с реактивно мислене и дела. България по „естествен път“ ще иска да се откъсне не само от Европа и възможността да бъде свободна страна ще бъде пропусната.
………………………………………………………………………………………………………..

Цялото това гениално замислено активно мероприятие срещу националния интерес, вече постигна целите си. Следва часът на първата пушка, която също е подготвена и поредната национална катастрофа!

Това деяние има само едно име – държавна измяна

Николай Марков

Резултат с изображение за николай марков 2017

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566